Witam.
- RubberDuck
- Dzień dobry jestem tu nowy.
Witam.
No to po kilku miesiącach przeglądania, czytania itd., nadszedł czas aby się przywitać choć póki co jednoślad jest jeszcze nieobecny. Imię Krzysztof, miasto Tychy.
Dlaczego zatem dopiero, albo już teraz? Przez ten czas przeleciałem chyba większość portali, obczytałem się we wszystkich markach, a nawet do tych, które mnie interesowały dopasowywałem się i sprawdzałem czy to dla mnie. Wybór zatem jest bardzo świadomy i przemyślany. Teraz kwestia tylko znalezienia tego swojego wiadra. Jako, że to będzie pierwszy własny jednoślad, to będzie to jedynka na gaźnikach. Wybór z premedytacją, chodzi o fakt "dojeżdżenia" się zanim kupię sobie coś za większą gotówkę, a i jako że lubię dłubać przy własnym sprzęcie to będzie to myślę dobra opcja. Owszem nasłuchałem się już, że to wielkie i ciężkie jak na pierwszy motor, ale nie przesadzajmy. Nie kupuję szlifiery, a i mam dla kogo żyć. Oleju w głowie nie brak podobnie jak wzrostu więc, bęc...
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że gdzieś do wakacji ogarnę się na tyle, aby pochwalić się wreszcie swoim wiadrem.
Dlaczego zatem dopiero, albo już teraz? Przez ten czas przeleciałem chyba większość portali, obczytałem się we wszystkich markach, a nawet do tych, które mnie interesowały dopasowywałem się i sprawdzałem czy to dla mnie. Wybór zatem jest bardzo świadomy i przemyślany. Teraz kwestia tylko znalezienia tego swojego wiadra. Jako, że to będzie pierwszy własny jednoślad, to będzie to jedynka na gaźnikach. Wybór z premedytacją, chodzi o fakt "dojeżdżenia" się zanim kupię sobie coś za większą gotówkę, a i jako że lubię dłubać przy własnym sprzęcie to będzie to myślę dobra opcja. Owszem nasłuchałem się już, że to wielkie i ciężkie jak na pierwszy motor, ale nie przesadzajmy. Nie kupuję szlifiery, a i mam dla kogo żyć. Oleju w głowie nie brak podobnie jak wzrostu więc, bęc...
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że gdzieś do wakacji ogarnę się na tyle, aby pochwalić się wreszcie swoim wiadrem.
RubberDuck.
- michalwnuk4
- Sympatyk Weteran
- Imię: michal
- Marka motocykla: honda
- Model: varadero 125
- Rocznik: 2004
Re: Witam.
witam z mazowsza 

- Gregor
- Zapalony motocyklista
- Imię: Grzesiek
- Marka motocykla: Triumph
- Model: Tiger 1200
- Rocznik: 2013
witaj 

Romet Kadet >> CZ 350 >> junak M 10 >> junak M 10 z koszem >> dniepr MT16 (kosz) >> kawasaki KZ 550 >> suzski GS 1000 >> honda Varadero >> TEX 1200
- Robinho
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Robert
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero xl
- Rocznik: 2006
Witam,
- damian
- Model: varadero 125 xl
- Rocznik: 2001
Witaj. Kupowanie viaderka jakoby było tanie w dzisiejszych czasach to lekka przesada. Są nowe maszynki 125 w takiej cenie, że żadnej hondy nie kupisz. Powiedzmy sobie szczerze, viaderko 2001 warte jest 3000zł. To, że sprzedaje się nawet za 7k i więcej to tylko popyt napędza. Osobiście kupiłem jeszcze za tych tańszych czasów. No ale uszczelniacze mam do wymiany.... Jak dla mnie to dobrze wybrałeś. Obyś kupił dobrze. Nie krępuj się i pytaj ilekroć zajdzie taka potrzeba. Musisz przemyśleć czy rynek wysyci się do wakacji bo jeżeli nie to ceny jeszcze wzrosną i lepiej kupić teraz. Prawdopodobnie za jakieś 2 lata ceny znowu spadną do tych sprzed ustawy..... no ale to tylko spekulacje....
- RubberDuck
Zdaję sobie z tego sprawę, jednak aktualnie inne priorytety wzięły górę, więc niestety będę musiał chwilę poczekać. Tak czy inaczej klamka zapadła. Sprzęt wybrany, ciuchy również więc teraz tylko ogarnąć to finansowo i w drogę.
PS.
Dzięki za wsparcie. Pytań pewnie będzie sporo z czasem.
PS.
Dzięki za wsparcie. Pytań pewnie będzie sporo z czasem.
RubberDuck.
-
- Rekrut
- Model: varadero
- Rocznik: 2001
cześć
- mikdarek
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Model: Varadero XL
- Rocznik: 2003
Bydzia wita,
Ja szukasz sprawdzonego Viaderka na gaźnikach to pytaj Aruta - Pytona z forum, ma na sprzedaż, sprawdzone i po dużym serwisie. Jednoślad znany tak więc nie od handlarza.
Ja szukasz sprawdzonego Viaderka na gaźnikach to pytaj Aruta - Pytona z forum, ma na sprzedaż, sprawdzone i po dużym serwisie. Jednoślad znany tak więc nie od handlarza.
Honda Varadero XL 1000 / 2003
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
- RubberDuck
-
- Imię: Pawel
- Model: XL1000V Varadero
- Rocznik: 2005
Witam i pozdrawiam 

-
- Model: varadero 125
- Rocznik: 2002
Hej , w pilchowicach właśnie przywieźli trzy małe wiaderka ale mają otwarte dopiero od 7 stycznia , ja u nich kupowałem kurtkę.
-
- Sympatyk
- Imię: Radek
- Model: Varadero
- Rocznik: 2000
Powitac 

- maly
- Zapalony motocyklista
- Imię: Wojtek
- Marka motocykla: honda varadero