chętnie wysłucham opinii innych:
Czy warto zakładać?
Jaki model wybrać?
i wszystkiego co jeszcze możecie powiedzieć na ten temat

Wielkie dzięki za wszelkie informacje
![Budyń ;]](./images/smilies/splash.gif)
Waldeman, mam taką prośbę: dziś kupiłem gmole Heed i właśnie zabrałem się do montażu. Jako że instrukcja montażu nie nadaje się nawet na papier do d...py, podpowiedz, proszę, jak obniżyć przednią owiewkę, tzn. co prócz bocznych śrub ją trzyma.waldeman pisze:Montaż samych gmoli jest bardzo prosty, trochę więcej kombinacji wymagało znalezienie odpowiedniego miejsca na lampy i instalacja elektryczna.
Masz rację.Kupiłem kierownicę do dużego viadra,mierzę jakieś 3cm niższa ,dzwonię a tu jak się nie podoba to odeślij na swój koszt.TomekJ pisze:Waldeman, mam taką prośbę: dziś kupiłem gmole Heed i właśnie zabrałem się do montażu. Jako że instrukcja montażu nie nadaje się nawet na papier do d...py, podpowiedz, proszę, jak obniżyć przednią owiewkę, tzn. co prócz bocznych śrub ją trzyma.waldeman pisze:Montaż samych gmoli jest bardzo prosty, trochę więcej kombinacji wymagało znalezienie odpowiedniego miejsca na lampy i instalacja elektryczna.
P.S. Jako komentarz do właśnie zakończonej rozmowy telefonicznej powiem tylko, że Heed to chyba firma na zasadzie "Kup, kliencie i spier..., nie zawracaj d..."