Witam, dwa niebieskie były mojeFotom pisze:Moje, ja widziałem dwa niebieskie stojące obok siebie.
Niestety muszę odpuścićTomekJ pisze:No to propozycja: o 11:00 w Tychach na stacji Orlen, tej na skrzyżowaniu przy Browarze ?, następnym razem.

Witam, dwa niebieskie były mojeFotom pisze:Moje, ja widziałem dwa niebieskie stojące obok siebie.
Niestety muszę odpuścićTomekJ pisze:No to propozycja: o 11:00 w Tychach na stacji Orlen, tej na skrzyżowaniu przy Browarze ?, następnym razem.
chodziłem szukałem varadero i znalazłem tylko jedno (całe szare). W takim tłoku cięzko samemu było się odnaleźć :PTomekJ pisze:Kurde, panowie, nie rozumiem... Byliście razem w Chudowie i dopiero teraz się rozpoznajecie na forum ?To nawet wspólnego browara (oczywiście bezalkoholowego;) ) nie wypiliście ?...
Ja ? nie. Dlaczego mam sie obrażaćBaniol pisze:Hejka. Aszej się usuwa z forum. Obraził się?
Ja będę z kumplem tak po 18 Myślę że wcześniej się nie wyrobię, bo jade najpierw do tarnowskich.sliwa pisze:ktoś się dziś wybiera ? pogoda zaje..........
Na kierownicy nie mocuj, będzie trzęsło.sliwa pisze:Baniol kiedy test kameryJa myślę ze na razie zamocoje ją na kierownicy i zobaczę jakie efekty .