Jak w temacie. Tu są jakieś zdjęcia: http://www.bikepics.com/members/xbaza/02xl1000v/
Opony Anakee2 przejechane może 5 tyś km.Napęd w połowie naciągu.Nowe klocki przód i tył,nowe łożyska w tylnym kole i wachaczu.
Gmole i stelaże pod Ori kufry boczne.Górny kufer Kappa. Gniazdo zapalniczki.Przebieg 53tyś chyba.Moto kupiłem w 2009r. z przebiegiem około 32tyś. W tym sezonie przejechał niecałe 1000km. Dodatkowo mogę załatwić kufry boczne ORI nawet w kolorze za 500zł razem z motorem. Z wad popękane lekko szybki zegarów(poprzedni właściciel kładł tam kask) i należy już zerknąć na gaźniki i zaworki bo już pora. Cena jaka mnie interesuje to 14.800.
Sprzedaję bo chcę się przesiąść na VTX'a. Jak będzie jakaś znośna ogoda to pstryknę świeże fotki.
Sprzedam Varadero 2002 ostatni gaźnik
- mireek72
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Mirek
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero 1000 XL
- Rocznik: 2002
Re: Sprzedam Varadero 2002 ostatni gaźnik
Łoj niestety dla mnie za drogo, a szkoda
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
No droga i dlatego dalej mam ją w garażu ale jakoś nie żałuję. Chyba że masz jakąś przyziemną propozycję?
- mireek72
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Mirek
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero 1000 XL
- Rocznik: 2002
No chyba nie ten pułap chłopie, jestem ograniczony finansowo z tym zakupem, do 10 000 max, więc raczej to nie jest żadna propozycja dla ciebie, ale Viadro masz ładne
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
ogłoszenie zamieściłem dwa lata temu od tamtej pory oczywiście napewno moto jest mniej warte ale dokupiłem mu OEM kufry boczne z czarnymi wykończeniami. W sumie to chce kupić teraz moto guzzi ale viadro myślę sobie zostawić bo go mega lubię. No nic powodzenia w poszukiwaniach. Sezon za niedługo będzie się kończył więc pewnie wychaczysz coś w dobrych pieniądzach.