OPONY PROBLEM
-
- Uczy się jeździć
- Imię: Marcin
- Marka motocykla: Honda
- Model: Sd02
- Rocznik: 2006
OPONY PROBLEM
Witam mam problem dziś chciałem założyc oponki anakee do mojego "motóra" przednią miałem nówkę więc wszystko poszło super. Problem jest w tylnej gdyż była "prawie nówka" i okazało się że miała 2 dziury. Dałem do wulkanizatora ale nadal leci mimo że dziury są małe. Zastanawiam się czy nie założyc dętki. Mam do was pytanie czy ktos zakładał dętki do opon bezdętkowych czy to gra nie warta świeczki. Pozdrawiam z góry dziękuję
Jak dla mnie to wyrzuć tą oponę i kup nową.
Ja też miałem mieć "nówkę"
http://www.hondavaradero.pl/swiat/oszust/index.htm
"Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca, który siedzi w domu"
-
- Uczy się jeździć
Dzięki pamiętam twój problem czytałemPretor pisze:Jak dla mnie to wyrzuć tą oponę i kup nową.
Serio tak jest z Maxxisem?
Moje doświadczenia z tą firmą są bardzo pozytywne ale w czterokołowcach. Maxxis robi porządne i super trakcyjne gumy.
W motocyklu miałem założone maxxisy w hondzie c2 shadow i śmigały lepiej od oryginalnych Dunlopów. To znaczy lepiej wybierały zakrety, motocykl głebiej sie składał nie tracąc jednoczesnie na komforcie.
Ja postawił bym Maxxisa na równi przecież to nie są opony CHanghui
fakt, że pewnie fabryka jest na Tajwanie.
Moje doświadczenia z tą firmą są bardzo pozytywne ale w czterokołowcach. Maxxis robi porządne i super trakcyjne gumy.
W motocyklu miałem założone maxxisy w hondzie c2 shadow i śmigały lepiej od oryginalnych Dunlopów. To znaczy lepiej wybierały zakrety, motocykl głebiej sie składał nie tracąc jednoczesnie na komforcie.
Ja postawił bym Maxxisa na równi przecież to nie są opony CHanghui

-
- Uczy się jeździć
Re: OPONY PROBLEM
podejście nr2 przyniosło skutek zmieniłem wulkanizatora i wszystko okborys pisze:Witam mam problem dziś chciałem założyc oponki anakee do mojego "motóra" przednią miałem nówkę więc wszystko poszło super. Problem jest w tylnej gdyż była "prawie nówka" i okazało się że miała 2 dziury. Dałem do wulkanizatora ale nadal leci mimo że dziury są małe. Zastanawiam się czy nie założyc dętki. Mam do was pytanie czy ktos zakładał dętki do opon bezdętkowych czy to gra nie warta świeczki. Pozdrawiam z góry dziękuję
Re: OPONY PROBLEM
Polak potrafi 8)borys pisze:podejście nr2 przyniosło skutek zmieniłem wulkanizatora i wszystko okborys pisze:Witam mam problem dziś chciałem założyc oponki anakee do mojego "motóra" przednią miałem nówkę więc wszystko poszło super. Problem jest w tylnej gdyż była "prawie nówka" i okazało się że miała 2 dziury. Dałem do wulkanizatora ale nadal leci mimo że dziury są małe. Zastanawiam się czy nie założyc dętki. Mam do was pytanie czy ktos zakładał dętki do opon bezdętkowych czy to gra nie warta świeczki. Pozdrawiam z góry dziękuję