NAPRAWA TYLNEGO AMORTYZATORA W XL 1000 2002 ROK
-
- Rekrut
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero XL 1000
- Rocznik: 2002
NAPRAWA TYLNEGO AMORTYZATORA W XL 1000 2002 ROK
Witam Panowie hm. I Panie konczac sezonik zauwazylem z cos nie tak z tylnym amorkiem lata jak zyd po pustym sklepie i tak przy 180 cos tylek tancuje czytalem co koledzy proponoja hm i tak
po 1 primo pierscione pod spod w sumie całkiem madze
po 2 primo nowa sprezyna bardzo ciekawe
po 3 nowy hm ale sporo kosztuje
po 4 nadengast gdynia regeneracja
i wybrałem 4 porozmawiałem z kolegami i tak dalej niespieszy sie zima wysłąlem do gdyni a oni gosciu wlozylismyna maszyne jest oki czego chcesz dzwonia aja bardzo poprosze o wymaine wszystkich olei i mowia ze tamgaz jest to wymiana podłozyli pierscien sami wytoczyli wypiaskowali i pomalowali sperzyne na czerwona iiiii własnie rozmowa z czlowiekiem ktory to robil dzwoni oskar ale to nic zł nieda trzeba jeszcze jak dajemy pierscien dac nowy jakis trzpien wybo cos tamcos tam dawaj nowy mowie własnie kureir przynosł wsio 570 zł kosztowało hmdzisaj browary i wsadzam szkoda ze wieje bym sprawdzil ale w wigilje mabyc ciepolo tosie zobaczy czy dobrze wymyslilem to wszystko pozdrawiam wszystkich kolegow zyczac wesołych swiat .ps ostatnio wpadł mi artykoł o naszych wioadrkach sprzed 2002 roku pisali motocykl do 10 tysia testował jakis magik z mtoromani całkiem całkiem tylko napisał ze z amorkiemcos nie tak i cos mijeszcze wpadło w oczy na komze one były wadliwe porostu z fabryki wyjezdzały zamiekkie potemto zmienili a dodoamze waze 80klo jezdze sam azbagazami tak 40kilo trzeba dorzucic nieumiem zdjecia tutaj w klejac to moge mms wysłac jakwyglada 606 644 656 kom a i z szybko z pzrodu mamnajnowszy patent ale to inna bajka
po 1 primo pierscione pod spod w sumie całkiem madze
po 2 primo nowa sprezyna bardzo ciekawe
po 3 nowy hm ale sporo kosztuje
po 4 nadengast gdynia regeneracja
i wybrałem 4 porozmawiałem z kolegami i tak dalej niespieszy sie zima wysłąlem do gdyni a oni gosciu wlozylismyna maszyne jest oki czego chcesz dzwonia aja bardzo poprosze o wymaine wszystkich olei i mowia ze tamgaz jest to wymiana podłozyli pierscien sami wytoczyli wypiaskowali i pomalowali sperzyne na czerwona iiiii własnie rozmowa z czlowiekiem ktory to robil dzwoni oskar ale to nic zł nieda trzeba jeszcze jak dajemy pierscien dac nowy jakis trzpien wybo cos tamcos tam dawaj nowy mowie własnie kureir przynosł wsio 570 zł kosztowało hmdzisaj browary i wsadzam szkoda ze wieje bym sprawdzil ale w wigilje mabyc ciepolo tosie zobaczy czy dobrze wymyslilem to wszystko pozdrawiam wszystkich kolegow zyczac wesołych swiat .ps ostatnio wpadł mi artykoł o naszych wioadrkach sprzed 2002 roku pisali motocykl do 10 tysia testował jakis magik z mtoromani całkiem całkiem tylko napisał ze z amorkiemcos nie tak i cos mijeszcze wpadło w oczy na komze one były wadliwe porostu z fabryki wyjezdzały zamiekkie potemto zmienili a dodoamze waze 80klo jezdze sam azbagazami tak 40kilo trzeba dorzucic nieumiem zdjecia tutaj w klejac to moge mms wysłac jakwyglada 606 644 656 kom a i z szybko z pzrodu mamnajnowszy patent ale to inna bajka
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
Re: NAPRAWA TYLNEGO AMORTYZATORA W XL 1000 2002 ROK
Muszę przyznać że mega ciężko było przebrnąć przez ten cały tekst...
Mi się nie udało z tego za bardzo nic zrozumieć
Mi się nie udało z tego za bardzo nic zrozumieć

-
- Sympatyk
- Imię: mmm
- Marka motocykla: honda
- Model: VA 1000 VFR1200XD
- Rocznik: 2009
Przed naprawą lub wymianą amora sprawdza się tulejki i łożyska.Modele przed liftem miały gorzej zestrojone zawiechy.Następnym razem pisząc skąńcz na jednym browarze! 

- Robinho
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Robert
- Model: Varadero xl
- Rocznik: 2006
Byłeś nadupczony kiedy to pisałeś?
- Merlin
- Sympatyk Weteran
- Imię: Maciek
- Model: Varadero XL1000VA
- Rocznik: 2011
Kolego Oskarze, korzystaj z automatycznej korekty błędów, zamieszczając takie... sam nie wiem jak to nazwać, okazujesz brak szacunku dla innych forumowiczów.
Już kiedyś Ci o tym pisaliśmy.
W dobie Wujka Google i Worda można przed zamieszczeniem na forum każdy tekst sprawdzić.
Osobiście przeczytałem ze cztery nazwijmy to umownie zdania i dalej odpuszczam.
I nie pisz, że jesteś dysgrafem, dysortografem czy dyslektykiem, po prostu to czyste niechlujstwo !
Już kiedyś Ci o tym pisaliśmy.
W dobie Wujka Google i Worda można przed zamieszczeniem na forum każdy tekst sprawdzić.
Osobiście przeczytałem ze cztery nazwijmy to umownie zdania i dalej odpuszczam.
I nie pisz, że jesteś dysgrafem, dysortografem czy dyslektykiem, po prostu to czyste niechlujstwo !
- waldeman
- Sympatyk Weteran
- Imię: Waldek
- Marka motocykla: BMW GS
- Model: F 800 ADV
- Rocznik: 2016
No nie dam rady przebrnąć na trzeźwo przez ten tekst. A miałem nie pić do świąt .

-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Model: XL1000
- Rocznik: 1999
Chyba pora zmienić nick z Oskar na Enigma 

-
- Rekrut
- Model: Varadero XL 1000
- Rocznik: 2002
WITAM dzieki za krytyke itd postaram sie ładniej pisac i czytelniej wsadziłem amorek no i du.......a cos kapie a taki ładny dzwoniłem rano do gdyni mowia zeby wogule nieruszac ta dziwignia tym pokretłem bo cos tam cos tam faktycznie pokreciłem ale nic wczesniej niemowili zeby niedotykac pokapie i przestanie jade benzynka przemyc i ubieram sie przetestowac cos mi on do konca niepasuje ale motorek podniusł sie do gory i na bocznej stopce lezy bardziej hm moze zła droge obrałem zta naprawa musze to przetestowac na trasie 

- Merlin
- Sympatyk Weteran
- Imię: Maciek
- Model: Varadero XL1000VA
- Rocznik: 2011
Lepiej
teraz dorzuć parę przecinków

teraz dorzuć parę przecinków