Mam stelaże z linku poniżej, ale według mnie brakuje elementu łączącego stelaże pod kufrem centralnym. Prośba do kolegów mających tego typu stelaże, aby zapodali zdjęcie zamocowania stelaża. A może się mylę, to prosze mnie naprowadzić.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/9108633e16040b87
Oryginalne stelaże do SD02
- ADAMO16
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Adam
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero SD02
- Rocznik: 2005
Oryginalne stelaże do SD02
Varadero XL 1000 juz jest 
Africa Twin byla :-(

-
- Uczy się jeździć
- Imię: Paweł
- Marka motocykla: HONDA
- Model: VARADERO
- Rocznik: 2001
Re: Oryginalne stelaże do SD02
masz prawie cały komplet oprócz jednego elementu o którym piszesz
jest to płaskownik wyprofilowany w lekkie "U" po szerokości powinien wystarczyć sam płaskownik po dorobieniu
inaczej tego nie zamontujesz płaskownik przychodzi pod stelaż centralny pod tulejki a dopiero do niego jest dokręcony bagażnik po dwie śruby z każdej strony
zdjęć nie wkleję bo za bardzo nie wiem jak ale jak będziesz bardzo potrzebujący to ci wyśle na aby podaj pocztę
jest to płaskownik wyprofilowany w lekkie "U" po szerokości powinien wystarczyć sam płaskownik po dorobieniu
inaczej tego nie zamontujesz płaskownik przychodzi pod stelaż centralny pod tulejki a dopiero do niego jest dokręcony bagażnik po dwie śruby z każdej strony
zdjęć nie wkleję bo za bardzo nie wiem jak ale jak będziesz bardzo potrzebujący to ci wyśle na aby podaj pocztę
- ADAMO16
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Adam
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero SD02
- Rocznik: 2005
Re: Oryginalne stelaże do SD02
Dzieki za odpowiedź, juz kumam
Zrobimy wzór z cienkiej blachy i dam do fachowca aby dorobił z grubszego materiału.

Varadero XL 1000 juz jest