spotkanie - 16 czerwiec - gorączka sobotniej nocy :)
a mnie niestety nie będzie
może w innym terminie
a jeżli chodzi o tequile to czy silver czy gold to pije się to w następujący sposób:
1. po męsku - wali się z musztardówy z robakiem
2. po męsku ale trochę mniej - z solą i cytryną
3. po nie-męsku - pije się z cynamonem pomarańcą lub brzoskwinią = łee = paw jak z trójmiasta do wa-wy :?
życze udanej imprezki

może w innym terminie
a jeżli chodzi o tequile to czy silver czy gold to pije się to w następujący sposób:
1. po męsku - wali się z musztardówy z robakiem
2. po męsku ale trochę mniej - z solą i cytryną
3. po nie-męsku - pije się z cynamonem pomarańcą lub brzoskwinią = łee = paw jak z trójmiasta do wa-wy :?
życze udanej imprezki
-
- Zapalony motocyklista
pewnie ze nie zamieścimyCami pisze:jesteśmy tak nieśmiali, że chyba zdjęć nie zamieścimykriswawa pisze:a ja nie moge...mój ząb mnie zabije.a szkoda,szkoda.swietna idea. ale milej zabawy zycze.zdjecia obejrze pewnie na stronie
![]()
![]()
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

no tak, będą ciekawi jak było i może następnym razem się skuszą.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Dukii pisze:pewnie ze nie zamieścimyCami pisze:jesteśmy tak nieśmiali, że chyba zdjęć nie zamieścimykriswawa pisze:a ja nie moge...mój ząb mnie zabije.a szkoda,szkoda.swietna idea. ale milej zabawy zycze.zdjecia obejrze pewnie na stronie
![]()
![]()
niech załują Ci których nie będzie :P :P
-
- Zapalony motocyklista
taka motywacja do stpotkań :P :P :PCami pisze:no tak, będą ciekawi jak było i może następnym razem się skuszą.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Dukii pisze:pewnie ze nie zamieścimyCami pisze:jesteśmy tak nieśmiali, że chyba zdjęć nie zamieścimykriswawa pisze:a ja nie moge...mój ząb mnie zabije.a szkoda,szkoda.swietna idea. ale milej zabawy zycze.zdjecia obejrze pewnie na stronie
![]()
![]()
niech załują Ci których nie będzie :P :P