Poszukuję części z tytułu. Kupiłem moto z popękanym, ale poklejonym panelem. Brzydko to wygląda i myślę nad wymianą. Prawa strona zaliczyła małego szlifa i jest porysowana (to moja sprawka), ale myślę, że wystarczy to pomalować i będzie git.
Mieszkam w Londynie, ale na wakacje wybieram się do Polski samochodem, więc mógłbym sobie panel przywieźć, jeśli znalazłbym go w sensownej cenie. Gdzie szukać i ewentualnie jakich cen oczekiwać?
Ach, jeszce jedno. Wewnętrzny panel plastikowy, ten wokół liczników i do którego przykręca się owiewki, też jest popękany z lewej strony...
linka:
owiewka (część nr 10) plastikowy panel (część nr 3) https://www.lingshondaparts.com/honda_m ... ock_05=hmc
Za okazaną pomoc serdeczne dzięki!
Seba
Edyta:
Dobra, rozmawiałem z kolesiem, który mi "pospawa" tę owiewkę i pomaluje - no zrobi tak, że nic nie będzie widać. Oprócz tego prawa też jest do malowania po małym szlifie no i ten centralny plastik, do którego obie owiewki są przymocowane też będzie "pospawany" i pomalowany. To wszystko ma trwać 2-3 dni i kosztować 100 funtów. Myślę, zę warto. Muszę tylko oczywiście wszystkie te części zdemontować.
Postaram się wrzucić zdjęcia przed i po