Witam, po wakacjach zacznę się przymierzać do kupna 125tki. Budżet mam krótki więc w grę wchodzą roczniki 2001-2002. Nie przykładam znacznej wagi do wyglądu ale raczej do pełnej sprawności technicznej. Dopuszczam zatem ryski, zadrapania, małe pęknięcia o ile nie wpływają na bezpieczeństwo i sprawność techniczną. Oczywiście nie oznacza to, że zainteresuje mnie kupka złomu :-)
Gdyby ktoś ze Śląska planował zbycie wiaderka pod koniec sezonu i był gotów spełnić ww. wygórowane wymagania to zapraszam do kontaktu ;-)
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
[K] Varadero 125 ze starszego rocznika (budżet mały)
- peetpeet
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Piotr
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero 125
- Rocznik: 2001
Re: [K] Varadero 125 ze starszego rocznika (budżet mały)
peetpeet pisze:Witam, po wakacjach zacznę się przymierzać do kupna 125tki. Budżet mam krótki więc w grę wchodzą roczniki 2001-2002. Nie przykładam znacznej wagi do wyglądu ale raczej do pełnej sprawności technicznej. Dopuszczam zatem ryski, zadrapania, małe pęknięcia o ile nie wpływają na bezpieczeństwo i sprawność techniczną. Oczywiście nie oznacza to, że zainteresuje mnie kupka złomu :-)
Gdyby ktoś ze Śląska planował zbycie wiaderka pod koniec sezonu i był gotów spełnić ww. wygórowane wymagania to zapraszam do kontaktu ;-)
Mamy koniec sezonu więc podbijam temat... jedyne co się nie zmieniło to "krótka kołderka" czyli budżet