Witam
Czy możecie polecić jakiś tani regulator napięcia do SD02? W tym roku wyjeżdżam pierwszy raz w daleka podróż i polecono mi aby zabrać ze sobą zapasowy regulator napięcia. Oryginalny pewnie nie padnie. Czy jest w ogóle sens go brać ze sobą? Nowy regulator miałby być tylko na zapas, więc myślę że nie musi być oryginalny
Zapasowy regulator napięcia
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Adam
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2006
- Pegaz
- Sympatyk
- Imię: Paweł
- Marka motocykla: Yamaha
- Model: Super Tenere 1200
Re: Zapasowy regulator napięcia
Czy jest sens zabierać ze sobą regulator napięcia ? Trudno powiedzieć. Ja zabieram już 4 lata i jeszcze się nie przydał. Dodam, że jeżdżę na zamienniku
- Merlin
- Sympatyk Weteran
- Imię: Maciek
- Model: Varadero XL1000VA
- Rocznik: 2011
Idąc tym tokiem myślenia, musiałbyś brać worek zapasowych gratów bo nigdy nie wiadomo co padnie (jeżeli w ogóle padnie).adamwojtkowiak1 pisze:Witam
Czy możecie polecić jakiś tani regulator napięcia do SD02? W tym roku wyjeżdżam pierwszy raz w daleka podróż i polecono mi aby zabrać ze sobą zapasowy regulator napięcia. Oryginalny pewnie nie padnie. Czy jest w ogóle sens go brać ze sobą? Nowy regulator miałby być tylko na zapas, więc myślę że nie musi być oryginalny
Nie ma sensu.
Lepiej wykupić Assistance.
- maly
- Zapalony motocyklista
- Imię: Wojtek
- Marka motocykla: honda varadero
- Model: xl1000
- Rocznik: 2001
https://www.aliexpress.com/item/Genuine ... 4c4dTojbMA
https://www.aliexpress.com/item/For-HON ... 4c4dTojbMA
kupiłem tu co prawda do SD1ale pasuje pąpa i regulator a jak ci padnie regulator napięcia najlepszy sposób kupić akumulator samochodowy i dzida do domu
https://www.aliexpress.com/item/For-HON ... 4c4dTojbMA
kupiłem tu co prawda do SD1ale pasuje pąpa i regulator a jak ci padnie regulator napięcia najlepszy sposób kupić akumulator samochodowy i dzida do domu
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Adam
- Model: Varadero
- Rocznik: 2006
Dzięki za info, myślę w takim razie że nie będę kupował i woził. Assistanse będę miał 

-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: honda
- Model: varadero
- Rocznik: 2000
Moim zdaniem warto wrzucić zapas pod siedzenie ,duzo miejsca nie zabierze -a jak wiadomo regulatory w varadero nie są najmocniejszą stroną .Koszt zamiennika ok 100pln
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Marka motocykla: honda
- Model: sd01
- Rocznik: 1999
1-w CBR miałem przykręcane do ramy dwa obok siebie w razie W wystarczyło tylko wtyczkę przepiąć.
2- chińczyk bardzo się grzeją trzeba je mocować do ramy na pastę termoprzewodzącą.
2- chińczyk bardzo się grzeją trzeba je mocować do ramy na pastę termoprzewodzącą.
A w sercu zawsze XL600V