Kamerka motocyklowa
-
- Udaje motocyklistę
- Imię: Marcin
- Marka motocykla: HONDA
- Model: Varadero xl 1000
- Rocznik: 1999
Kamerka motocyklowa
Witam Czy mógłby ktoś polecić kamerkę motocyklową najlepiej sprawdzoną osobiście. Oglądałem na Ali Ekspres SJ cam SJ4000 ale nie ma stabilizacji obrazu czy to będzie problem
-
- Udaje motocyklistę
- Imię: S
- Marka motocykla: S
- Model: B
- Rocznik: 2
Re: Kamerka motocyklowa
Jeśli dysponujesz groszem, to mogę śmiało polecić Gopro 7 Black. Ale nie za 1899 zł, jak to wszędzie jest, a za tyle, ile w tym linku: https://www.eglobalcentral.pl/ZSsYG7U9h8do636E938C.html
Ja pod koniec ubiegłego roku też zamówiłem stąd, po niecałych 10 dniach była już u mnie w ręku. A ze stabilizacją ciężko będzie Ci coś znaleźć w rozsądnych pieniądzach. A stabilizacja jednak przydaje się. Do tej pory używałem Gopro 4 i nie zmieniałbym jej, gdyby nie to, ze te wstrząsy zaczęły mnie już denerwować...
A jak jeszcze wpiszesz kod rabatowy, który wyświetla się na tej stronie, to nawet poniżej 1400 zł możesz ją wyrwać.
Ja pod koniec ubiegłego roku też zamówiłem stąd, po niecałych 10 dniach była już u mnie w ręku. A ze stabilizacją ciężko będzie Ci coś znaleźć w rozsądnych pieniądzach. A stabilizacja jednak przydaje się. Do tej pory używałem Gopro 4 i nie zmieniałbym jej, gdyby nie to, ze te wstrząsy zaczęły mnie już denerwować...
A jak jeszcze wpiszesz kod rabatowy, który wyświetla się na tej stronie, to nawet poniżej 1400 zł możesz ją wyrwać.
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Bartłomiej
- Marka motocykla: KTM
- Model: SXF 250
- Rocznik: 2012
Od siebie polecam GoPro hero 5 session. Stabilizacja obrazu mały rozmiar , dobra jakość obrazu no i całkiem przyzwoita cena .
-
- Udaje motocyklistę
Już zamówiłem Dzięki za porady i pomoc 

-
- Udaje motocyklistę
- Imię: S
- Marka motocykla: S
- Model: B
- Rocznik: 2
To chociaż pochwal się co kupiłeś 

-
- Udaje motocyklistę
SJCAM SJ4000 za200zł plus ładowarka na 2 aku,uchwyt samoch,i dodatkowy aku.