Cześć
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Marcin
- Marka motocykla: Honda Varadero
- Model: Xl 1000
- Rocznik: 2001
Cześć
Witam. Rozpoczynam swoją przygodę z Honda Varadero 1000XL. Obecnie jestem na etapie poszukiwania motocykla. Pomysł na Varadero zrodził się po sprzedaży tydzień temu XTZ 750 Super Tenere. To był piękny i wdzięczny motocykl, żałuję trochę, lecz do rzeczy...Chcę posmakować trochę większej turystyki i potrzebuję mocniejszego motocykla. Pod uwagę brałem Varadero, FJR 1300, Aprilia Caponord. Z tego zestawu wybrałem Varadero, najbardziej mi pasuje. Wczoraj byłem bliski zakupu https://www.olx.pl/oferta/honda-varader ... c2d46f0d16
Jednak po przyjeździe okazało się, że to padaka. Plastiki popękane, silnik rozgrzany faluje, generalnie motocykl nie wart swej ceny, szukam dalej...
Zamieszkuje w woj. podkarpackim i może któryś z szanownych forumowiczów będzie miał informacje, o jakiejś wartej Varadero to chętnie podejmę temat.
Póki co pozdrawiam i biorę się do czytania lektury.
Jednak po przyjeździe okazało się, że to padaka. Plastiki popękane, silnik rozgrzany faluje, generalnie motocykl nie wart swej ceny, szukam dalej...
Zamieszkuje w woj. podkarpackim i może któryś z szanownych forumowiczów będzie miał informacje, o jakiejś wartej Varadero to chętnie podejmę temat.
Póki co pozdrawiam i biorę się do czytania lektury.
- PEPE64
- Sympatyk Weteran
- Imię: Piotr
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2000
Re: Cześć
Cześć. Szukaj, a znajdziesz 

Motorynka Romet 50, WSK 175 Kobuz, WSK 175 Perkoz, Pannonia 250, CZ350 ((6V), CZ350 (12V), Jawa 350TS, Suzuki Savage LS650, Honda Transalp 600, Honda Varadero 1000.
- Stuwa
- Uczy się jeździć
- Imię: Paweł
- Model: Varadero
- Rocznik: 2003
Cześć. Też w poszukiwaniach zaglądałem na to ogłoszenie cena była zupełnie inna , większa. Kupiłem inną . Jestem bardzo zadowolony i zaskoczony tym jak ten motocykl jeździ. Szukaj warto!
- mack1310
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Maciej
- Marka motocykla: HONDA
- Model: VARADERO XL / PC 800
- Rocznik: 2000
Siema!!
Cierpliwości w poszukiwaniu.
Ja swojego Vadera kupiłem od handlarza w Rzeszowie i jestem zadowolony. Jak jeszcze nie znalazłeś to daj znać a odszukam namiary może akurat mają coś ciekawego.
Ale w pierwszej kolejności szukaj na forum.
Cierpliwości w poszukiwaniu.
Ja swojego Vadera kupiłem od handlarza w Rzeszowie i jestem zadowolony. Jak jeszcze nie znalazłeś to daj znać a odszukam namiary może akurat mają coś ciekawego.
Ale w pierwszej kolejności szukaj na forum.
- mikdarek
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Model: Varadero XL
- Rocznik: 2003
Bydzia Wita 

Honda Varadero XL 1000 / 2003
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.