...przy 125qcm zmiana tłumika na te z tych górnych półek jest kosztowna, a efekt końcowy może okazać się mizerny. Zainwestuj w coś tańszego, jak efekt będzie mało zadowalający, to go po prostu wywalisz...Michał_P pisze:Liczę na wasze dobre rady i pomoc
Zimny pisze:...zmienić na 1000![]()
![]()
![]()
varadero 125
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
stycznik rozrusznika
mam mały problem z moim Viaderkiem ponieważ gdy go zostawiłem na deszczu nie chciał mi odpalić a po kilku próbach już wolniej kręcił rozrusznikiem a później to tylko pukało coś w styczniku. czy to może być skończony stycznik??
nawet teraz jak już motor z pewnością wysechł nadal mi tak puka w tym styczniku, na pewno nie jest to wina baterii bo światła mam i sygnał też.
nawet teraz jak już motor z pewnością wysechł nadal mi tak puka w tym styczniku, na pewno nie jest to wina baterii bo światła mam i sygnał też.
-
- Zapalony motocyklista
- Kontakt:
Re: stycznik rozrusznika
Naładuj akumulatorrh93 pisze: na pewno nie jest to wina baterii bo światła mam i sygnał też.

- maćko
- Dzień dobry jestem tu nowy.
Wracając do tematu, ja mam założony tłumik LeoVince X3 i powiem, że fajnie gada jak na 125 ccm, wygląda jeszcze lepiej. Miałem farta, że kupiłem moto z takim kominem, bo kupno takiego to katastrofa - koszt ok. 1500 biletów pln.
Co do osiągów :twisted: to nie miałem możliwości porównać z seryjną maszynką.
Pzdr
Co do osiągów :twisted: to nie miałem możliwości porównać z seryjną maszynką.
Pzdr