varadero 125
varadero 125
takie ot pytanie czy wiadro 125 ma jakies blokady mocy??gdzie jakie i jak je usunac 

Re: varadero 125
scorpion2185 pisze:takie ot pytanie czy wiadro 125 ma jakies blokady mocy??gdzie jakie i jak je usunac
Tak zmienić na 1000

jeśli nie jedzie szybciej jak 90-95km/h to znaczy że masz blokadę, a jeśli jedzie około 120km/h to znaczy że nie masz żadnych blokada a taka blokade powinni ci zdjąć w każdym serwisie motocyklowym
Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć
nieprzychylni nam będą wciąż dołki kopać
nie czas się tym przejmować, więc nie przejmuj się tym chłopak
predkosci maxymalnej jeszcze nieosiognolem mysle ze jutro sprzeta wytestuje ..a gdzie jest ta blokada??bo mam zamiar samemu ewentualnie ja usunacGrzesiekS pisze:jeśli nie jedzie szybciej jak 90-95km/h to znaczy że masz blokadę, a jeśli jedzie około 120km/h to znaczy że nie masz żadnych blokada a taka blokade powinni ci zdjąć w każdym serwisie motocyklowym

nie jestem pewnie ale wydaje mi się że na na module (koło akumulatora jest taka szara puszka plastikowa do której wchodzi jedna styka ze spora ilością kabli) wydaje mi się że sam tego nie zrobisz bo z tego co gdzieś czytałem po prostu trzeba wymienić moduł, ale nie jestem pewnie.
Pieprzyć to, co o nas mówią, jesteśmy ludźmi z pasją
-
- Zapalony motocyklista
- Kontakt:
Jest jeszcze kategoria A1 do 125JAQB pisze:Po co producent miałby blokować coś co nie pasuje do definicji motorowera na naszym rynku:?: Pojemność (do 50ccm)i prędkość maksymalna (chyba 45km/h) to wyklucza. A w przypadku silnika seryjnego 125ccm, Vmax 120km/h to chyba dobry wynik.

i wtedy nie moze miec wiecej niz 15km (11kW)... I wtedy na niektore 125 zakladaj blokade zeby spelnialy te przepisy

- Michał_P
- Udaje motocyklistę
Mam jedno pytanko odnośnie tłumika do małego Wiadra. Czy ktoś z użytkowników może miał styczność z tłumikami za ok. 200-400 zł? np. http://moto.allegro.pl/item975882226_tl ... ratis.html
Czy ktoś wie, widział, a może słyszał takie tłumiki?
Zastanawiam się na zmianie tłumika w moim pojeździe kosmicznym. Nie wiem jak jest z jakością... ale pewnie szału ni ma
Czy może poczekać trochę, przykisić kasę i zainwestować w jakiegoś Leosia.
Liczę na wasze dobre rady i pomoc
Czy ktoś wie, widział, a może słyszał takie tłumiki?
Zastanawiam się na zmianie tłumika w moim pojeździe kosmicznym. Nie wiem jak jest z jakością... ale pewnie szału ni ma

Liczę na wasze dobre rady i pomoc

Niesztuka uciec, kiedy w dupie sztuciec!