Sliwa do kontrwywiadu !sliwa pisze:To jest ta z Mierzęcic

Ale w pełni prawidłowa odpowiedź brzmi: nie do końca

Sliwa do kontrwywiadu !sliwa pisze:To jest ta z Mierzęcic
De facto z Piekar :P Do obejrzenia przy okazji zapraszam.sliwa pisze:Wiem że nie do końca bo z przeczyc czy jakoś tak , niech Ci dobrze służy,kiedyś obejrzę na żywo , pozdrawiam.
Pewnie masz rację... Co ja mówię: na pewno masz rację, taki czas przyjdziemikdarek pisze:Szkoda że, nie dotrwałeś do końca w egzaminach, bo przyjdzie taki czas że, 125 będzie mało.
Spróbuj.RubberDuck pisze: Jakby coś służę, ale opisać tego nie sposób, trzeba to pokazać.
Po 1k będzie mało. Tak było w moim przypadku, z tym że mam w garażu jeszcze hajke 1300 i wiem co znaczy moc w manecie.... Prędkość do codziennego poruszania się małym viaderkiem po mieście jest zdecydowanie wystarczająca ale moc... szczególnie przy wyprzedzaniu na drodze szybkiego ruchu daje dużo do życzenia.... Mógłbym nawet rzec, że jest dość niebezpiecznie jeżeli myśli się o dynamicznej jeździe...mikdarek pisze:Bydzia Wita,
przyjdzie taki czas że, 125 będzie mało.
Panowie, jest to wszystko prawda z tym, że ja naprawdę nie mam zapędów do rozwijania na 2 kółkach prędkości większych, niż te, które daje varadero. Mnie to niepotrzebne, a motocykl kupiłem sobie nie po to, żeby się ścigać, lecz dla przyjemności podróżowania po okolicach, robienia wypadów gdzieś na zdjęcia w plenerze itp. Owszem, argument z wyprzedzaniem jest istotny, ale to przede wszystkim kwestia praktyki, poznania możliwości motocykla. I owszem, fajnie byłoby mieć coś klasy 600+, ale to może dopiero za parę lat, jak "okrzepnę".damian pisze:Po 1k będzie mało. Tak było w moim przypadku, z tym że mam w garażu jeszcze hajke 1300 i wiem co znaczy moc w manecie....
Coś koło 45 złsliwa pisze:Tak z ciekawości to ile zapłaciłeś za oc w tej Warcie , bo jeszcze czekam z rejestracją do stycznia bo po nowym roku nie ma już W US pitu 25