Akurat na odcinku gdzie w zasięgu wzroku same jeżyny.TomekJ pisze:Zwłaszcza w lesie sosnowymBonq pisze:może to brzmi śmiesznie ale kiedy przyciśnie to czasami liść w lesie nie wystarczy

Akurat na odcinku gdzie w zasięgu wzroku same jeżyny.TomekJ pisze:Zwłaszcza w lesie sosnowymBonq pisze:może to brzmi śmiesznie ale kiedy przyciśnie to czasami liść w lesie nie wystarczy
No właśnie, w takim razie czy ktoś z Was ma w swoim małym wiaderku tankbaga mocowanego w inny sposób ? Jak się mocuje i jak się sprawuje ?brakus pisze:Nie polecam tankbaga z Lidla - żyje na baku własnym życiem (słabe magnesy) miałem go raz na swoim moto i ciągle musiałem pilnować aby nie odfrunął.
Własnie nie "jak mi pasuje". Chciałem po wewnętrznej pod zegarami, żeby zewnętrznych plastików nie dziurawić, ale się nie ta, bo tam jest miejsce tylko pozornie, pracująca kierownica będzie haczyć i uszkadzać. Stąd pytanie.maly pisze:na pewno w takim miejscu gdzie nie dostanie się woda i będzie w miarę dobry dostęp to musisz po swojemu zamontować tak jak ci pasuje.
Wybacz, ale czytaj, proszę, uważnie. Napisałem wcześniej: "są do kupienia gniazda zapalniczek na kierownicę, ale cena jest absurdalna."maly pisze:nie którzy mają na kierownicy zamontowane tylko że musi być wodoszczelne
TomekJ pisze:No właśnie, w takim razie czy ktoś z Was ma w swoim małym wiaderku tankbaga mocowanego w inny sposób ? Jak się mocuje i jak się sprawuje ?brakus pisze:Nie polecam tankbaga z Lidla - żyje na baku własnym życiem (słabe magnesy) miałem go raz na swoim moto i ciągle musiałem pilnować aby nie odfrunął.
I drugie pytanie: są do kupienia gniazda zapalniczek na kierownicę, ale cena jest absurdalna. Gdzie zatem sensownie byłoby zamontować zwykłe gniazdo, takie za paręnaście zł ?
Z przesyłka to kosztuje 55 zł (a są i tacy misiowie, co toto wystawiają za 150 złmaly pisze:http://allegro.pl/gniazdo-zapalniczki-d ... 32310.html jeśli uważasz że gniazdo jest drogie to nie wiem jakie chcesz zamontować powodzenia pomysłów
Dokładnie takiego komentarza się spodziewałem z twojej strony. Nie zawiodłeś mnie !maly pisze:ja to bym na hulajnogę się przesiadł i nie kombinował zawsze to taniej i nie trzeba tankować