Wydech
-
- Zapalony motocyklista
Ja pier..... oczom nie wierze :shock: Ktoś kto to projektował był bardzo pijany albo miał dobrze nasrane . Brakuje tylko karuzeli łańcuchowejZimny pisze:Operacja zakończona![]()
A to efekty![]()
:oops:
![]()
http://picasaweb.google.pl/zimnyvarader ... C7cbekWmz4#
KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
no to czas sie przyznać ........
w ten weekend zdejmuje moje kominy z Viadra i w poniedziałek idą do przeróbki, tzn znalazłem speca który zrobi z nich satysfakcjonujący mnie przelot. Od dawna wachałem sie z podjeciem decyzji, ale postanowiłem i niech sie dzieje
.
mam pytnko do kogoś kto zdejmował tłumiki w swoim Viaderku.. czy to jakiaś problemowa sprawa, czy raczej norma i standard, może są jakieś kluczowe sprawy o których wie tylko ten kto zdejmował
PS: wiem też że gdzieś na forum był link do instrukcji obsługi(może mi coś "podpowie") ,ale nie moge go ustrzelić , może ktoś wie gdzie on jest ??
dzieki
w ten weekend zdejmuje moje kominy z Viadra i w poniedziałek idą do przeróbki, tzn znalazłem speca który zrobi z nich satysfakcjonujący mnie przelot. Od dawna wachałem sie z podjeciem decyzji, ale postanowiłem i niech sie dzieje

mam pytnko do kogoś kto zdejmował tłumiki w swoim Viaderku.. czy to jakiaś problemowa sprawa, czy raczej norma i standard, może są jakieś kluczowe sprawy o których wie tylko ten kto zdejmował

PS: wiem też że gdzieś na forum był link do instrukcji obsługi(może mi coś "podpowie") ,ale nie moge go ustrzelić , może ktoś wie gdzie on jest ??
dzieki
- endurasek
- Udaje motocyklistę
troche roboty masz ale pewnie wiesz ze :
-musisz sciagnac bagaznik
- tylny zadupek (nie zapomnij sciagnac i zalozyc spowrotem ciegiel od otwierania siedzenia bo sobie narobisz problemow jak jak, zapomnialem i zaczaslem sobie siedzenie.
-jedna sruba u góry wydechu
-jedna sruba na secie
-luzujesz obejmy
-przekrecasz wydech w dół i do góry pociagajac i samo schodzi tylko uwazaj na uszczelniena wydechów.
i to wszystko
- tylny zadupek (nie zapomnij sciagnac i zalozyc spowrotem ciegiel od otwierania siedzenia bo sobie narobisz problemow jak jak, zapomnialem i zaczaslem sobie siedzenie.
-jedna sruba na secie
-luzujesz obejmy
-przekrecasz wydech w dół i do góry pociagajac i samo schodzi tylko uwazaj na uszczelniena wydechów.
i to wszystko

dokładnie tak jak napisałeś tylko jeszcze jak ktoś ma stelaż na kufry boaczne to też trzeba go rozebrać cześciowo,ogólnie tłumiki zdjete i idą pod skalpelendurasek pisze:troche roboty masz ale pewnie wiesz ze :
-jedna sruba na secie
-luzujesz obejmy