Trójmiasto/Pomorze Pojeżdżawki :))
Trójmiasto/Pomorze Pojeżdżawki :))
Jest takie miejsce koło ZOO w Oliwie >> zajazd Oliwka z dobrym parkingiem, ogrodem letnim gdzie dają piciu i papu. Może byłoby zasadne żeby zrobic z tego miejsca nasz plac spotkań w któryś dzień tygodnia, o wyznaczonej godzinie zeby Ci którzy smigają z celem i bez celu po mieście, czy to moto czy to puszką, mogli zajechac, napic sie wspólnie kawki i umówic sie na jakies weekendowe śmiganko. Taki nasz mały "Szpannerplatz". Co Wy na to?
np Środy godz. 19.00 - 19.30
np Środy godz. 19.00 - 19.30
Coś nam ta Olivka nie chce zatrybić. Byłem dzisiaj, ale nikogo nie nada
. Czy ktoś planuje sobotę spędzić na motocyklu?? Ostatnio byłem na spływie kajakowym na rz.Wda - z Borska do Wojtala i mi się spodobało. Także w sobotę wybiorę tamten kierunek czyli Wdzydze Tucholskie. Zapraszam chętnych - w kupie raźniej.
- Medman
- Motocyklista jak się patrzy !!!
OOO byłem w zeszła sobote w Borsku! Fajna miejscowość! I te Wdzydze to też znajomo brzmią! fajne drogi Jaqb podobno w Borsku jest jakię "byłe" lotnisko?? prawda to?? Wiesz gdzie to jest ?? Chetnie bym posmigał "z przewodnikiem" po tamtych okolicach. Znasz li ten kraj ?? 

Jutro to dziś tyle że jutro !! (Lem)
No, jest opuszczone wojskowe lotnisko. 2 km bez ograniczeń, ile fabryka dała.
GOOGLE MAPS
GOOGLE MAPS
Ostatnio zmieniony czw maja 14, 2009 9:50 pm przez JAQB, łącznie zmieniany 1 raz.
A jak tu jestem to :
będę spędzał urlop na waszych pięknych terenach po raz trzeci, w zeszłym roku byłem dwa razy i urzekła mnie Drawa i okolice.Wybieram się około 29.05 i będę bazował w Drawnie ,jadę Viaderkiem a mój plecaczek autkiem z Chesterem + sprzęt wędkarski , może jakaś wspólna objazdówka ? 8)
pozdrawiam z Wawy.
będę spędzał urlop na waszych pięknych terenach po raz trzeci, w zeszłym roku byłem dwa razy i urzekła mnie Drawa i okolice.Wybieram się około 29.05 i będę bazował w Drawnie ,jadę Viaderkiem a mój plecaczek autkiem z Chesterem + sprzęt wędkarski , może jakaś wspólna objazdówka ? 8)
pozdrawiam z Wawy.