ZELL AM SEE 2009
ZELL AM SEE 2009
Wiadomość skasowana
Ostatnio zmieniony ndz mar 10, 2013 10:11 am przez Konrad, łącznie zmieniany 1 raz.
Zajefajna wyprawa. Szczerze zazdraszczam
Iza, w przyszłym roku jedź na własnym sprzęcie. Frajda będzie dwa razy większa
Co do trasy, jechałem tydzień temu do Słoweni m.in przez Cieszyn i Wiedeń. Tym razem w Cieszynie po czeskiej stronie skęciłem w E75 w kierunku Trinca i prześcia Czechy/Słowacja w miejscowości Cadca. Dalej do Ziliny i potem z niewielką przerwą leci już autostrada nr 1 przez Bratysławę do Wiednia. Droga pusta, można zapi....
Może to być mała odmiana od trasy Cieszyn - Brno - Wiedeń.

Iza, w przyszłym roku jedź na własnym sprzęcie. Frajda będzie dwa razy większa

Co do trasy, jechałem tydzień temu do Słoweni m.in przez Cieszyn i Wiedeń. Tym razem w Cieszynie po czeskiej stronie skęciłem w E75 w kierunku Trinca i prześcia Czechy/Słowacja w miejscowości Cadca. Dalej do Ziliny i potem z niewielką przerwą leci już autostrada nr 1 przez Bratysławę do Wiednia. Droga pusta, można zapi....
nieaktualne
-
- Zapalony motocyklista
super fotki .Konrad to stary wyjadacz ale Izie gratuluje wytrwałości 

KTM 640 RALLY MADAFAKA- W TRAKCIE ODZYSKIWANIA ŚWIETNOŚCI PO FUCK UP-ie W MOTOCHALLENGE SERWIS
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
http://www.facebook.com/d.smutkiewicz
-
- Zapalony motocyklista
Przemek trzeba było w Cieszynie w hotelu Gambit nocować.. nie poznałbyś go... remont zrobiliPrzemek pisze:Zajefajna wyprawa. Szczerze zazdraszczam![]()
Iza, w przyszłym roku jedź na własnym sprzęcie. Frajda będzie dwa razy większa![]()

KTM 690 R.... istny diabeł! Mój pierwszy raz..... 10.04.2013
-
- Zapalony motocyklista
- Kontakt:
Re: ZELL AM SEE 2009
1. No cóż Iza powoli się przymierza do zrobienia prawa jazdy kat. A.Przemek pisze:Zajefajna wyprawa. Szczerze zazdraszczam![]()
Iza, w przyszłym roku jedź na własnym sprzęcie. Frajda będzie dwa razy większa![]()
2. Masz rację Przemek, trasa przez Ziline faktycznie fajna. Nam jednak zależało aby szybko dostać sie do Austrii, jak zwykle braki czasowe.
Ostatnio zmieniony pt cze 19, 2009 12:10 pm przez Konrad, łącznie zmieniany 2 razy.
No Konrad pięknie lekcje odrobiłeś , wiedza uzupełniona , dokumentacja pełna
Wyjazd super a najważniejsze że Izka zadowolona i juz powoli wysadza Cię z siodła
Może już niedługo pojedzie w Alpy samodzielnie , tak jak Laura w tym roku .
Super klimaty i fotki , gratulacje
Pozdrowię od Was Szwjcarię i Francję za dwa tygodnie

Wyjazd super a najważniejsze że Izka zadowolona i juz powoli wysadza Cię z siodła

Podróżuje się nie po to , aby dotrzeć do celu, ale po to , żeby być w podróży .
Grzesiu notuj gdzie i jak bo w nestępnym roku my jedziemy waszymi śladami. Pozdrów Laurę.Grzesiek pisze:No Konrad pięknie lekcje odrobiłeś , wiedza uzupełniona , dokumentacja pełna![]()
![]()
Wyjazd super a najważniejsze że Izka zadowolona i juz powoli wysadza Cię z siodła![]()