Wskaźnik biegu
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
Wskaźnik biegu
Kurde jakiś głupawy japoniec z osczednosci kilku euro nie wsadził wskaźnika, a jest on potrzebny i to nie da sie ukryc, szczególnie na 5 i 6 kiedy wbijamy 7. Moze ktos zakładał prosze podac cene oraz ile z tym jest roboty i co trzeba rozebrac, moze jakis opis, zdjecia z produkcji wskaźnika na maszynie. Z góry dzieki i pozdrowionka 666.
-
wIDZISZ PROBLEM POLEGA NA TYM ŻE, POMIĘDZY CZWÓRKA A 6 MAMY PIATKĘ nijak nie pauje do filozofii satanistycznej ale jej fakt jest nie zaprzeczalny, tak wiec wbijając 6 po tej właśnie 5 nastepuje chwile poźniej konsternacja czy to aby napewno 6 czy tez nadal 5 i wbijamy 7 nie tylko ja tak mam, wiec problem jest znany szerszej grupie uzytkowników nie posiadających wskaźnika. Dlatego jak ktos takowy ma zamontowany prosze o opinie i wskazówki co i jak. Pozzdrówka
-
My z sześcioma biegami mamy aż o 20% więcej biegów niż ci co mają tylko pięć. A to już spora różnica.Adaśko pisze:miałem Viadro 5 cio biegowe...i jakoś potrafiłem do 5 policzyć.

Też często dochodzę do siódemki. A swoją drogą - czasem by się przydała.

Tylko czemu te wskaźniki są takie drogie? Chińczyk za 2 juany to składa...
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
odgrzewam temat - zastanawiam się nad zakupem wskaźnika biegu... być może to tylko gadżet, dlatego czekam na Wasze opinie
znalazłem takie ustrojstwo na stronie:
http://www.healtech-electronics.com/
do mojego akurat pasuje GIpro DS seria
ale nie o wskaźnik chciałem jedynie pytać... najbardziej zaintrygował mnie SPEEDOHEALER - czy macie jakieś doswiadczenia z tymże?
a co sadzicie o POWERBOXie? tak przy okazji?
pzdr
znalazłem takie ustrojstwo na stronie:
http://www.healtech-electronics.com/
do mojego akurat pasuje GIpro DS seria
ale nie o wskaźnik chciałem jedynie pytać... najbardziej zaintrygował mnie SPEEDOHEALER - czy macie jakieś doswiadczenia z tymże?
a co sadzicie o POWERBOXie? tak przy okazji?
pzdr
-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL1000 ABS
- Rocznik: 2005
Ja już mam piękny z białą cyferką i niech mi nikt nie mówi że, to jest nie potrzebne. Przejechałem na varadero w sumie 8tysi i ndala sa momenty żę lukam na wskaźnik, aby sprawdzić czy sie upewnić. TAK więc wskaźnik biegów jest pożytecznym, potrzebnym i wartościowym urządzonkiem. Fakt drogim, ale potrzebnym. Montaz trwał u mnie ok 1min na pomyślenie, 5min na rozebranie plastiku po lewej stronie, 7min na wywiercenie otworu, 0.5 na włozenie w otwór, 2min na przeciągnięcie kablelka do kostki, potem założenie fotela, zakrecenie plastiku, zakodowanie i finał. Teraz skutecznośc jest 100% i wszystko gra. Pozdro
Przyjemność jazdy Varadero jest równie wielka jak seks, tak więc ideałem było by uprawiać seks jadąc na varadero.
- Wild Hog
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Sylwek
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL 1000V
- Rocznik: 2009
Wojo pisze:Ja już mam piękny z białą cyferką i niech mi nikt nie mówi że, to jest nie potrzebne. Przejechałem na varadero w sumie 8tysi i ndala sa momenty żę lukam na wskaźnik, aby sprawdzić czy sie upewnić. TAK więc wskaźnik biegów jest pożytecznym, potrzebnym i wartościowym urządzonkiem. Fakt drogim, ale potrzebnym. Montaz trwał u mnie ok 1min na pomyślenie, 5min na rozebranie plastiku po lewej stronie, 7min na wywiercenie otworu, 0.5 na włozenie w otwór, 2min na przeciągnięcie kablelka do kostki, potem założenie fotela, zakrecenie plastiku, zakodowanie i finał. Teraz skutecznośc jest 100% i wszystko gra. Pozdro
A cóż żeś zakupił? Może zarzucisz linka?
Bond. James Bond.
- Red
- Rekrut
- Marka motocykla: HONDA
- Model: Varadero 1000
- Rocznik: 2004
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to myślę że taki mini komputer pokładowy jest fajną sprawą http://himedia.nazwa.pl/Rzeszutnik/2,produkty , oprócz wyświetlacza biegów posiada kilka innych przydatnych bajerów.