Po pomiarach (założyłem obniżenie tyłu o 2 cm) ruszyła produkcja, trójkącik wyszedł pięknie i moto na luzie siadło o dokładnie 2 cm

Dokładnie, tylko nie spuścić a wysunąć w górę, ja wysunąłem ok 1,5 cm nie zmienia się wtedy geometria moto...Wojtasso pisze:Może by tak lagi na polkach spuścić?vertical pisze:no wlasnie ja tez kupilem taki zestawik do obnizania (trojkaty + sroby nakretki itd..) Z tego co widze po analizie tego co przyszlo to jest to tylko obnizenie tylu. Nie wiem jak obnizyc przod. Masz moze jakis patent na to?
Oto mi chodziłoadam3911 pisze:Dokładnie, tylko nie spuścić a wysunąć w górę, ja wysunąłem ok 1,5 cm nie zmienia się wtedy geometria moto...Wojtasso pisze:Może by tak lagi na polkach spuścić?vertical pisze:no wlasnie ja tez kupilem taki zestawik do obnizania (trojkaty + sroby nakretki itd..) Z tego co widze po analizie tego co przyszlo to jest to tylko obnizenie tylu. Nie wiem jak obnizyc przod. Masz moze jakis patent na to?
A jak w zakretach sie prowadzi?harcerzyk pisze:I wreszczie stało sie - Viaderko obnizone!!!! a to dzieki koledze o nicku - adam3911 - z Warszawy. Sam zrobił ze stalowej blachy 5 mm tzw trojkaty, zamontowal mi i od razu jest lepiej - dodam ze lagi tez wpusciłem 3 cm... teraz na kazdym parkingu nawet z pasażerka moge odepchnac sie nogami - bardzo dziekuje