spalanie
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
Szczesciarz:) Przejechalem swoim wiaderkiem raptem 1700 km, ale potrafilo spalic troszke ponad 8l/100km. Z tym, ze moj samochod tez malo nie pali:)
Ostatnio zmieniony pn gru 17, 2007 3:59 pm przez giemziorek, łącznie zmieniany 1 raz.
- endurasek
- Udaje motocyklistę
spalanie
hmmm z tym spalaniem to jest tak ze wszystko zalezy od dnia
jednego dnia jedziesz spokojnie a innego masz skurcz nadgarstka, no ale nie wiem czy to spalanie jest takie wazne z tego wzgledu ze sezono na motory w polsce i tak jest krotki wiec ja sobie nie umiem odebrac tej przyjemnosci z jazdy tylko dla tego ze motor mi bedzie palic 10l

moj tez potrafi...
oj...nie sprawdzalem...ale mysle, ze to nie ten moment w zyciu by az tak przeliczac...
Zgadzam się z Pretorem , głównie jeżdżę sam i przy spokojnej jeździe - 90-120 km/h pali trochę ponad 6 l , wracając z Chorwacji grzałem po autostradzie cały czas około 160 i spaliło niecałe 7,0 .Jechałem solo ale z kuframi . Z tego co się orientuję to jest duża różnica pomiędzy tymi modelami na wtrysku a starszymi wersjami . Kupując wiaderko liczyłem się ze spalaniem rzędu 8-9 l a tu miła niespodzianka .
Dodam iż wcześniej jeździłem na Suzuki V Stromie 650 cm i palił prawie tyle samo - 5,5 -6,0
A i tak najważniejsza jest radość z jazdy no i ten komfort ....

Dodam iż wcześniej jeździłem na Suzuki V Stromie 650 cm i palił prawie tyle samo - 5,5 -6,0
A i tak najważniejsza jest radość z jazdy no i ten komfort ....