kufry boczne
kufry boczne
Mam pytanie. Mam Viaderko z 2005 roku (SD02), kupiłem i założyłem oryginalny stelaż Hondowski z SD 01. Da się do tego dobrać kufry Givi lub jakieś inne czy tylko oryginalne Hondowskie będą pasowały do tego stelażu?
-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero XL 1000
Witam . Bez problemu dopasujesz giwi albo kappa maż tu linka http://moto.allegro.pl/kappa-kufry-bocz ... 17316.html
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Zapalony motocyklista
- Kontakt:
Givi i oryginal jest zpelnie inny... W SD01 mam oryginal hondy w sd02 mam givi i sa zupelnie inne systemy montazu... chyba ze jest jakas przejsciowkapiona pisze:no właśnie chodzi mi o kształt kufrów i rozstaw a także rodzaj mocowań, czy są one w jakikolwiek sposób normatywne, czy każde kufry mają dedykowany tylko dla siebie stelaż do konkretnego motocykla?

- MaG
- Udaje motocyklistę
- Model: XL1000VA
- Rocznik: 2006
Nie będę tworzył bez potrzeby nowego wątku.
Czy ktoś z szanownych kolegów używa bocznych kufrów aluminiowych ale montowanych na zwykłym stelaży Givi? Jest kilku rzemieślników robiących kufry na te stelaże w Polsce...
Moje pytanie jest w zasadzie do Waszych plecaczków - czy te kufry nie przeszkadzają im w czasie jazdy na tylnym siedzeniu? (czy nie muszą łamać nogi w klucz wiolinowy żeby sięgnąć do podnóżek pasażera itp.).
Czy ktoś z szanownych kolegów używa bocznych kufrów aluminiowych ale montowanych na zwykłym stelaży Givi? Jest kilku rzemieślników robiących kufry na te stelaże w Polsce...
Moje pytanie jest w zasadzie do Waszych plecaczków - czy te kufry nie przeszkadzają im w czasie jazdy na tylnym siedzeniu? (czy nie muszą łamać nogi w klucz wiolinowy żeby sięgnąć do podnóżek pasażera itp.).
oderint dum probent
Od siebie moge polecic tego goscia, mam jego kufry i sa naprawde fajne , widze tez ze Doktorek , ktury wrucil z Mongoli ma tez od niego kufryMidmere pisze:A dasz jakieś linki do tych magików-rzemieślników?

http://mertaspecialparts.com/kufry-alum ... -scietymi/
Michal , robi tez plugi i stelaze , wiec moze warto ?
pozdro
PABLO-XL
Novus Ordo Seclorum
Bledy w pisowni sa celowe, zamierzone i chronione prawami autorskimi
Uzywanie podobnych bledow jest zakazane i bezprawne
PABLO-XL
Novus Ordo Seclorum
- MaG
- Udaje motocyklistę
- Model: XL1000VA
- Rocznik: 2006
Znam jednego - nick "Letko" na forum Vstroma i na advrider.pl. Robi ładne kuferki aluminiowe - topcase i boczne w 3 rozmiarach - na standardowe stelaże Givi (do top case robi sam płytę mocującą do bagażnika). Jak ktoś chętny to mogę na PW jakiś namiar mailowo-telefoniczny...Midmere pisze:A dasz jakieś linki do tych magików-rzemieślników?
Dobra, to może inaczej. Czy te inne kufry aluminiowe do Wiadra nie przeszkadzają Waszym pasażerkom? Nie wiem - pancerniki, touratechy, traxy itd...
oderint dum probent
No muj plecaczek, chociaz czesto ze mna nie jezdzi, nie nazekal, a nawet , lepiej, bo czesc nogi jest oparta wygodnie o kufry boczne, a tylni mam z oparciem , wiec pelen komfortMaG pisze:Znam jednego - nick "Letko" na forum Vstroma i na advrider.pl. Robi ładne kuferki aluminiowe - topcase i boczne w 3 rozmiarach - na standardowe stelaże Givi (do top case robi sam płytę mocującą do bagażnika). Jak ktoś chętny to mogę na PW jakiś namiar mailowo-telefoniczny...Midmere pisze:A dasz jakieś linki do tych magików-rzemieślników?
Dobra, to może inaczej. Czy te inne kufry aluminiowe do Wiadra nie przeszkadzają Waszym pasażerkom? Nie wiem - pancerniki, touratechy, traxy itd...

pozdro
PABLO-XL
Novus Ordo Seclorum
PABLO-XL
Novus Ordo Seclorum
Czarny , to pytanie chyba do ciebie :idea: :roll:MaG pisze:A masz kufry marki...?;) Prawdopodobnie to oczywista oczywistość ale ja jestem tu nowy i nie wiem....Dzięki!
pozdro
PABLO-XL
Novus Ordo Seclorum
PABLO-XL
Novus Ordo Seclorum