witam wszystkich.
czy ktoś używał już coś takiego?
http://www.holtsauto.com/page/show/videos
jeśli tak to jakiej firmy?
jakiej pojemności?
i jak to później wygląda podczas naprawy u wulkanizatora?
koło zapasowe w sprayu
- zzbig1
- Stały bywalec - trochę wymiata
Najechałem na papiaka z podkładką i użyłem tego spraya pod koniec kwietnia (jedyny jaki był w auchan,marki nie znam)Byłem u wulk... umówić się na łatanie lecz nie stawiłem się i jeżdżę do tej pory na sprayu . Majster oświadczył że jedynym problemem po zastosowaniu tego spraya będzie fetor przy wypuszczaniu powietrza z opony. Kupiłem ten spray przezornie po awarii gumy jednego z kolegów na zlocie w Mikorzynie
Pozytywnie zakręceni mają lżej 

- AndrzejW
- Uczy się jeździć
- Marka motocykla: HONDA
- Model: Crosstourer
Witam
Takie wynalazki pomagają jedynie psychice (wydaje nam się że jesteśmy przygotowani na awarię). W Mikożynie władowałem spreja do opony zgodnie z instrukcją a piana pięknie wypłyneła na asfalt. Tak więc jak chcesz mieć szansę załatania opony w trasie tylko zestawy z szydłem i sznurek.
Pozdrawiam
Takie wynalazki pomagają jedynie psychice (wydaje nam się że jesteśmy przygotowani na awarię). W Mikożynie władowałem spreja do opony zgodnie z instrukcją a piana pięknie wypłyneła na asfalt. Tak więc jak chcesz mieć szansę załatania opony w trasie tylko zestawy z szydłem i sznurek.
Pozdrawiam
- zzbig1
- Stały bywalec - trochę wymiata
Re: re
.... i to z wieloletnimi doświadczeniamiKuba-car pisze:Zawsze powtarzałem-koncern Wolfsburg'a może i aut nie umie wytwarzać,ale chemików mają z najwyższej półeczki![]()
Pozytywnie zakręceni mają lżej