to ciekawe... wielce biliście się o dział dla śląska... jak już jest, to udajecie że go niema... zaglądacie ukradkiem na forum a jedyny wpis to „witaj” w dziale nowych dla nabicia licznika pod zdjęciem.
Może się mylę ale myślałem że takie specyficzne fora powstają dla integracji i poznania ludzi którzy dzielą się wspólna pasją i zainteresowaniem… ale tak jak napisałem mogę się mylić...
Jest szansa trochę się poznać, popisać pierdoł a na wiosnę razem pośmigać… szkoda… w innym przypadku po co tu w ogóle zaglądać…
Ślązoki (o ile tu są te prawdziwe a nie pokrocjowane basztardy) rozebrały maszyne bo se pomyślołech że, sezon sie skończył. A tu taka niespodzianka, wiec terozki szybko ją skłodom i mam nadzieja na długo łikendowy wypad. Śląśkim pozdrwowieniem - Szczńyść Boże.
Przyjemność jazdy Varadero jest równie wielka jak seks, tak więc ideałem było by uprawiać seks jadąc na varadero.
ale cieszy że jednak ktoś ze sląska żyje na tym forum... jak pogoda dopisze to ja chętnie na polatanki w długi wekend się pisze... bo kur... górale zapowiadali że zima ma przyjść w pażdzierniku i też sezon już zakończyłem... a tu pogoda jak w maju
Kuba zapraszamy na śląsk bo się częściej udzilasz u nas niż nie jedn hanys
nadal czekam na propozucje bo się do wiosny zapije jak tak dalej pójdzie
Na temat wystaw,przynajmniej na slasku mam miszane uczucia.Zabrze dwa lata temu tak szczerze powiedziawszy skromniutko.Wystawa w Katowicach ,,Kapelusz,,rozczarowanie.Suzuki nie,kawasaki nie,dwie bm-ki i pare stoisk z ciuchami plus chinszczyzna.Zamiast wystawy wole troche polatac na mojej niuni(czytaj viaderko).Oczywiscie jesli jest pogoda do latania.
biedrona pisze:Na temat wystaw,przynajmniej na slasku mam miszane uczucia.Zabrze dwa lata temu tak szczerze powiedziawszy skromniutko.Wystawa w Katowicach ,,Kapelusz,,rozczarowanie.Suzuki nie,kawasaki nie,dwie bm-ki i pare stoisk z ciuchami plus chinszczyzna.Zamiast wystawy wole troche polatac na mojej niuni(czytaj viaderko).Oczywiscie jesli jest pogoda do latania.
ale pogody nie ma
Przewracając drugiego nie sprawisz że będziesz wyższy