Weekendowa rundka po (wielko)Polsce
Weekendowa rundka po (wielko)Polsce
Wiem że pogoda za oknem nie sprzyja ale .....
Z racji że Pretor utworzył nam nasz region pozwoliłem sobie założyć temat, gdzie każdy będzie mógł wrzucać propozycje swojej trasy na weekend. Wyjazd max 2 -3 dni lub zwyczajna popołudniowa rajza.
Pzdr
PiotrAs
Z racji że Pretor utworzył nam nasz region pozwoliłem sobie założyć temat, gdzie każdy będzie mógł wrzucać propozycje swojej trasy na weekend. Wyjazd max 2 -3 dni lub zwyczajna popołudniowa rajza.
Pzdr
PiotrAs
-
- Uczy się jeździć
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2004
Bylem w Częstochowie jakieś kilka dobrych lat temu i myślę że jeszcze na następnych kilka lat mi wystarczy.arcias pisze:O supcio ale moje wiadero jeszcze śpi![]()
To może stworzymy wielkopolską jazdę waranów i ruszymy razem na Częstochowe :P
Wg. mnie szkoda czasu.
A ja swojego "rumaka" obudziłem ze snu zimowego wczoraj. Już za drugim razem bez problemu dał znak życia. Może w sobotę troszkę się bujnę.

Jako że Pani Wiosna do nas zawitała w środku tygodnia proponuje ją oficjalnie przywitać.
Moja propozycja na niedzielę to zamek w Łęczycy.
Trasa mniej więcej TAKA długość około 300km.
Pzdr
PiotrAs
:arrow: Start w niedzielę około 11 ze stacji Shell-a we Wrześni lub na dowolnym odcinku trasy
Moja propozycja na niedzielę to zamek w Łęczycy.
Trasa mniej więcej TAKA długość około 300km.
Pzdr
PiotrAs
:arrow: Start w niedzielę około 11 ze stacji Shell-a we Wrześni lub na dowolnym odcinku trasy

Już raczej po połowie września ale dopiero teraz(22,23.09) mam jakiś wolny weekend, więc można gdzieś się umówić na śmigankoremek pisze:Piotras daj może wyjedziemy w trasę w połowie sierpnia? to rego terminu mam już wyjazdy zawalone. woodstock, puźniej w górki. co myślisz?
może jeszcze ktoś dołączy. obudzmy te WLKP!!

Wstępnie myślałem o wypadzie w okolice Bornego Sulinowa ale raczej na 2 dni (sobota-popołudniu + niedziela) ze względu, że będę podróżował ze swoim synem.
Pzdr
PiotrAs
edit
Niestety choroba pokrzyżowała moje plany
Jak ktoś chętny to zapraszam.
edit2
Niestety przeziębienie ze mną wygrało
Pzdr
PiotrAs
Ostatnio zmieniony ndz wrz 23, 2012 8:26 pm przez PiotrAs, łącznie zmieniany 2 razy.