Czołem Krzyżaki !!!!
- M@rio
- Zapalony motocyklista
- Imię: Mariusz
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero 1000
- Rocznik: 2004
Czołem Krzyżaki !!!!
Niech się zameldują koledzy z Kuj-Pom. i może się bliżej poznamy. Proszę więc o wpisy do naszego działu. 

Satysfakcja, gdy zrobisz coś, co wcześniej uważałeś za nierealne.
- LEWUŚ
- Dzień dobry jestem tu nowy.
Re: Czołem Krzyżaki odp na wezwanie
CześćM@rio pisze:Niech się zameldują koledzy z Kuj-Pom. i może się bliżej poznamy. Proszę więc o wpisy do naszego działu.
Stawiam się na wezwanie tj. melduję się i ujawniam po długim zimowym śnie.
Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś ...
Krzysztof
po pierwsze primo: z jeżdżeniem jest jak z piciem - trzeba umieć
po drugie primo: dwie rzeczy podobno nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota.
LEWUŚ
po drugie primo: dwie rzeczy podobno nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota.
LEWUŚ
- LEWUŚ
POZDROWIENIA ZE ŚWIECIA
Cześć RafikRafik pisze:Witam, pozdrowienia z Inowrocławia! Jestem na etapie poszukiwania Varadera, ale myślę, że po nabyciu moto można by pośmigać razem!

Może będzie nam dane poznać się osobiści i gdzieś razem pojechać jeszcze w tym sezonie. Ja jestem oczywiście chętny. Pozdrawiam z okolic Świecia LEWUŚ
LEWUŚ
LEWUŚ
- LEWUŚ
POZDROWIENIA ZE ŚWIECIA
Cześć RafikRafik pisze:Witam, pozdrowienia z Inowrocławia! Jestem na etapie poszukiwania Varadera, ale myślę, że po nabyciu moto można by pośmigać razem!

Może będzie nam dane poznać się osobiści i gdzieś razem pojechać jeszcze w tym sezonie. Ja jestem oczywiście chętny. Pozdrawiam z okolic Świecia LEWUŚ
LEWUŚ
LEWUŚ
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
Panowie i jak są Panie. Dzisiaj latałem sobie po okolicy Bydzi. Szkoda, że nie przeczytałem wcześniej Waszych postów.. Moja propozycja to sobota lub niedziela (22 lub 23.09) Jak jesteście chętni śmiało pisać.. Miejsce przejażdżki / spotkanie wszystko do ustalenia! Jakieś 100-200km taki lajcik.. Będzie fajna okazja poznać się i spotkać kujawiaków

- LEWUŚ
Cześć Panowie 8)Rafik pisze:Panowie i jak są Panie. Dzisiaj latałem sobie po okolicy Bydzi. Szkoda, że nie przeczytałem wcześniej Waszych postów.. Moja propozycja to sobota lub niedziela (22 lub 23.09) Jak jesteście chętni śmiało pisać.. Miejsce przejażdżki / spotkanie wszystko do ustalenia! Jakieś 100-200km taki lajcik.. Będzie fajna okazja poznać się i spotkać kujawiaków![]()
Ja generalnie jestem na tak za tą inicjatywą, ale nie w tym terminie.
Wspomniany termin koliduje z moim innym wyjazdem
Ale jak będziecie coś organizować to dajcie znać, może uda nam się spotkać.
pozdrawiam
LEWUŚ

LEWUŚ
LEWUŚ
-
- Uczy się jeździć
- Imię: Marcin
- Model: Sd02
- Rocznik: 2006
Re: Czołem Krzyżaki !!!!
Melduję się. Jestem Marcin mieszkam w Chełmży od kilku lat śmigam Viadrem. Pozdrawiam osoby z okolicM@rio pisze:Niech się zameldują koledzy z Kuj-Pom. i może się bliżej poznamy. Proszę więc o wpisy do naszego działu.
- M@rio
- Zapalony motocyklista
- Imię: Mariusz
- Model: Varadero 1000
- Rocznik: 2004
Od lipca ja i moje viaderko będziemy mieszkali w Chełmży. Ciesze się że będę miał tam kolegę.borys pisze:Melduję się. Jestem Marcin mieszkam w Chełmży od kilku lat śmigam Viadrem. Pozdrawiam osoby z okolicM@rio pisze:Niech się zameldują koledzy z Kuj-Pom. i może się bliżej poznamy. Proszę więc o wpisy do naszego działu.
Satysfakcja, gdy zrobisz coś, co wcześniej uważałeś za nierealne.
- LEWUŚ
Cześćborys pisze:Melduję się. Jestem Marcin mieszkam w Chełmży od kilku lat śmigam Viadrem. Pozdrawiam osoby z okolicM@rio pisze:Niech się zameldują koledzy z Kuj-Pom. i może się bliżej poznamy. Proszę więc o wpisy do naszego działu.
Ja 8) Krzysztof również się melduję. Mieszkam koło Świecia i też od kilku sezonów pomykam Viaderkiem. Pozdrawiam wszystkich miłośników Hondy Varadero

LEWUŚ
LEWUŚ