Propozycja jest taka:wmisiuk pisze:Uuuu.Chodziło mi juz o ten weekend(30.03 dokładnie niedziele).Ja wybieram sie do Kazika (Kazimierz Dolny) z moim plecaczkiem,miało byc nas wiecej (ZX6-r,T-cat ,Drag Star,GS 500e)ale cała ekipa dała ciała,jedni po ostatnich naszych wojazach stwierdzili ze maja jeszcze serwis do odwiedzenia :? no i tak to jest.No wiec mam nadzieje ze w kwietniu bedzie wieksze zgranie
![]()
![]()
widze ze u Was było luźno wiec nastepnym razem moze sie juz dołacze(a moze jaszcze wiecej regionów bedzie).U mnie też luz(ekipa łódzka mieszna),ale troszke za duzy expres na miejscu oczywiscie(ja w duszy jestem turystą 8) ) ,bo w drodze Varaderkosmutek pisze:Propozycja jest taka:wmisiuk pisze:Uuuu.Chodziło mi juz o ten weekend(30.03 dokładnie niedziele).Ja wybieram sie do Kazika (Kazimierz Dolny) z moim plecaczkiem,miało byc nas wiecej (ZX6-r,T-cat ,Drag Star,GS 500e)ale cała ekipa dała ciała,jedni po ostatnich naszych wojazach stwierdzili ze maja jeszcze serwis do odwiedzenia :? no i tak to jest.No wiec mam nadzieje ze w kwietniu bedzie wieksze zgranie
![]()
![]()
Wylatujesz z Łodzi godzinkę wcześniej niż my i widzimy się w Zwoleniu