Chorwacja i może Czarnogóra 2 połowa czerwca
-
- Uczy się jeździć
- Imię: Marcin
- Marka motocykla: Honda
- Model: Sd02
- Rocznik: 2006
Chorwacja i może Czarnogóra 2 połowa czerwca
Witam w drugiej połowie czerwca wybieram się z żoną do Chorwacji mam zamiar zachaczyc o Dubrovnik i Czarnogórę. Czas trwania ok 2 tygodnie. Zabieram namiot i celuję na kempingi, jeśli trafią się pokoje za porównywalną cene to spimy w pokojach. Co do trasy jeszcze nie wiem można się dogadac. CHĘTNYCH ZAPRASZAM 

-
- Uczy się jeździć
kris pisze:planowalem troszke pozniej taka przejarzdzkeale mysle ze sie da urlopik przesunac... ps. niestety w zwiazku ze bede jechal prosto z NI w gre wchodzi tylko spotkanie po drodze 8)
Dla mnie nie ma problemu możemy spotkać się po drodze.Skąd dokładnie będziesz jechał bo ja z Torunia, ale mogę przenocować u rodziny na Śląsku. Napisz gdzie najlepiej byłoby spotkać się na trasie. Pozdrawiam
-
- Uczy się jeździć
CHORWACJA
Z Krisem wstępnie jesteśmy umówieni spotkamy się po drodze. W Słowenii lub Wenecji. Zwiedzamy też Plivitzkie Jeziora i walimy na południe. Po drodze Dubrovnik i Czarnogóra. Mamy nadzieję że ktoś się do nas dołączy i polecimy w kilka motorków. Sugestie co do atrakcji i rad , od kolegów którzy tam byli bardzo mile widziane
myśleliśmy aby wracac przez Bośnię. Trasę ustalimy dokładnie z wszystkimi tuż przed wyjazdem