Witam,
Mam moto z UK. Tarczki to nie problem. Został jeszcze komputer pokładowy. Czy ktokolwiek podchodził do tematu zmiany Mil na KM. Czytelność określenia miles/l nie wiele wnosi co do spalania
Chłopie temat był wałkowany kilka razy szukać trzeba.
Nie da się w Varadero nic zrobić!!!
Chyba, że masz jakiegoś bardzo zdolnego elektronika, który sie podejmie.
Standardowo się nie da.
Wiedziałem że było wałkowane. Zastanawiałem się czy może ktoś wreszcie rozkminił :-) Dzięki za info. Trzeba szukać licznika. Jest jeden na allegro ale 600 zł za takie coś to ja na pewno nie wydam.
Witam, ja właśnie jestem na etapie wymiany tarczek z mil na km i nie wiem jak to zrobić , konkretnie nie wiem jak zdjąć wskazówki żeby czegoś nie uszkodzić, może ktoś wie.
koledzy, czy licznik w milach to tak duży problem...też tak mam a jednak wole wydać kasiorkę na paliwo a a to czy licznik jest metryczmy czy w milach w czasie jazdy mało mnie już obchodzi, choś przyznam że na poczatku tez miałem takie zapędy
Wskazówki najlepiej zdjąć dwoma widelcami , z obu stron i podważyć, właśnie zrobiłem tak samo , tj zmiana tarczek na KM - bo prędkość czasami się przydaje jak ktoś mrugnie z przeciwka , a ten licznik za 600 zł bez uchwytów i spaloną szybką nie jest tego wart.