oparcie na kufer
- Krzysiek
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Kontakt:
oparcie na kufer
Cześć,
Może ktoś wie gdzie szybko - i oczywiście tanio - dostanę oparcie na kufer GIVI? Mojej Małej plecy się obijają na dołkach :wink
Allegro sprawdzałem, jedna oferta i droga na dodatek..
Może ktoś wie gdzie szybko - i oczywiście tanio - dostanę oparcie na kufer GIVI? Mojej Małej plecy się obijają na dołkach :wink
Re: oparcie na kufer
szybko to ma ,,Ścigacz ale czy tanio ?!Krzysiek pisze:Cześć,
-
- Zapalony motocyklista
Re: oparcie na kufer
PoloniaCup.. mozemy wspólnie kupic bo ja też chce mieć...Krzysiek pisze:Cześć,
KTM 690 R.... istny diabeł! Mój pierwszy raz..... 10.04.2013
Kurna , ale Wam dobrzeCorab pisze:wybieram sie na spotkankoKrzysiek pisze:Corab, będziesz wieczorem w roosterze?
Piotruś balantinka/cola i toaścik za szczęśłiwe wyjazdy

Pamiętajcie , że jestem z Wami ( duchem ) ...
O kurna , dzisiaj też mam imprezkę , urodziny koleżanki motocyklistki

Podróżuje się nie po to , aby dotrzeć do celu, ale po to , żeby być w podróży .
dzieki z góry.... 8)Grzesiek pisze:Kurna , ale Wam dobrzeCorab pisze:wybieram sie na spotkankoKrzysiek pisze:Corab, będziesz wieczorem w roosterze?
Piotruś balantinka/cola i toaścik za szczęśłiwe wyjazdy![]()
Pamiętajcie , że jestem z Wami ( duchem ) ...
O kurna , dzisiaj też mam imprezkę , urodziny koleżanki motocyklistki, wypijemy zdrowie wszystkich motocyklistów , a w szczególności tych z HVP
![]()
![]()
mam pytanie czy oparcie na kuferku giwi pozwala sie w pelni, swobodnie o nie oprzec, czy nie ma ryzyka ze sie razem z kuferkiem zgubi plecaczek, w zasadzie to pytanie do milych plecaczkow. Okazuje sie ze moja nie che ze mna jezdzic bo ma zla pozycje, nie opiera sie o kuferek i bola ja plecy. Juz myslalem czy nie wzmocnic jakos od srodka kufra. prosze o rade jak u was to sie sprawdza
Podróże pomagają nam zapomnieć o codzienności