Od jakiego czasu chodzi mi po głowie myśl i zmianie umundurowania. Generalnie chciałbym zmienić strój z czarnego na coś jaśniejszego (białe, szare). Po pierwsze mój strój ma już kilka lat i trochę km za sobą. Obecnie mam kurtkę Buse Ancona i sponie Desert BF Akito. Kurtka jeszcze daje rade, ale spodnie powoli mają dosyć (materiał zaczyna puszczać na szwach).
W związku z powyższym zaczołem rozglądać się za czymś nowym (może w tym, może na przyszły sezon trzeba będzie coś kupić).
Kurtka, jak i spodnie których powoli szukam typowo klasy turystycznej, no i oczywiście tekstylne - skórzane to nie moja bajka. Kutrka i spodnie tak w ok 1500zł chciałbym się zmieścić

Ostatnio miałem okazję przymierzać kurtkę Buse Open Road EVO >>>LINK<<<:

Są też to tego spodnie w podobnym kolorze: >>>LINK<<<
Spodni nie widziałem na żywo. Ale po kurtce wiem że te jasne elementy są właściewie białe - ciekawe jak to będzie wyglądało po kilkudziesięciu kilometrach. Może lepiej szukać czegoś szerego odrazu...
![Budyń ;]](./images/smilies/splash.gif)
Mam do Was pytanie czy może ktoś korzysta z takiej kurtki lub spodni? Napiszcie kilka słów jak to się sprawuje.
I drugie pytanie jak jest w praktyce z korzystaniem z jasnego stroju na motocyklu i utrzymaniem go w jako takim wyglądzie?
Chodzi mi o brudzenie się stroju podczas użytkowania.
Jakby ktoś miał coś ciekawego i sprawdzonego (jakiś strój) to też niech się podzieli: co i czy warto kupić...
Pozdro