Poruszam się obecnie takim Viaderkiem, wszystko jest super, ale gdy biorę ze sobą dziewczyne to jednak troszkę brakuje jej żwawości (Hondzie

A więc jest tak, Rapid bike EVO to koszt ok 1500 plus wiązka dedykowana komplet 2250piotr78 pisze:odgrzewam kotleta , w dwóch firmach w PL dałem zapytanie jeszcze dziś powinienem mieć odp. odnośnie power commandera do Varaderki 125
piotr78 pisze:W następnym tygodniu będzie u mnie to :
http://www.ebay.com/itm/121954213604
Zdam relację pozdrawiam
Piotr
piotr78 pisze:Plugin booster przyszedł szybciej niż zębatka 15
Powiem tak: bardzo miła odczuwalna poprawa pracy silnika 1k-6k/obr , mimo większej zębatki bardziej zrywny i płynna praca .
Muszę pojeździć więcej to opisze odczucia po dłuższym czasie użytkowania .
Ale jednego jestem pewien na 100% odczuwalna pozytywna zmianajaka niestety hamowni u nas w Olsztynie na motór nie ma.
Pozdr.
I ta uwaga mi się właśnie podoba, licznik faktycznie inaczej wskazuje. Muszę to sprawdzić z GPS-em i wyskalować na 5ty bieg licznikmichalwnuk4 pisze:14 zebow,wez pod uwage ze jak zmienisz zebatke to licznik nie bedzie wskazywal prawidlowej predkosci poniewarz w poliftowym wiaderku przelicznik znajduje sie w bloku silnika a nie na kole
piotr78 pisze:Plugin booster przyszedł szybciej niż zębatka 15
Powiem tak: bardzo miła odczuwalna poprawa pracy silnika 1k-6k/obr , mimo większej zębatki bardziej zrywny i płynna praca .
Ale jednego jestem pewien na 100% odczuwalna pozytywna zmianajaka niestety hamowni u nas w Olsztynie na motór nie ma.
Pozdr.
marcinw88 pisze:piotr78 pisze:Plugin booster przyszedł szybciej niż zębatka 15
Pozdr.
Witam
Jakieś małe podsumowanie wrażeń po zmianach?