Kilka faktów z życia :
Pojawił się w lipcu 2004 roku w polskim salonie Hondy w Bielsku-Białej. Przez 3 lata służył naszemu koledze Markowi zaprzyjaźnionemu z Forum VCP. Od lipca 2007 wiernie służył na bliskich i dalekich wyprawach właśnie mnie. Jestem drugim jego użytkownikiem i mam nadzieję oddać go w dobre ręce

Po zakupie Wiaderka ze względów na lepsze samopoczucie i zwiększenie bezpieczeństwa kupiłem również dodatkowe siedzenie i obniżyłem jego wysokość o ponad 2 cm.
Varadero ma komplet kufrów GIVI z dodatkowym malowaniem boczków w kolorze owiewek. Tylny centralny kufer ma dodatkowe, diodowe światło stopu. Posiada również gmole GIVI, grzane manetki przydatne na wysokościach w górkach oraz w skandynawskich tunelach lub dalekiej północy, po pierwszym oryginalnym napędzie, który wytrzymał 30 000 km motorek dostał dodatkowo olejarkę Scottoilera, co znacząco wydłużyło użytkowanie napędu ( drugi komplet wytrzymał 36 tys km ), a także gniazdo zapalniczki w kokpicie wykorzystywane do wszystkiego od telefonu, nawigacji po golarkę i dodatkowe oświetlenie w namiocie .
W tym roku przed wyjazdem do Skandynawii motorek przeszedł gruntowny przegląd i dodatkowo wymianę całego napędu na złotego DID’a, tylne klocki hamulcowe, wymieniono w całości na nowy płyn hamulcowy, otrzymał nowy komplet opon Metzelera Touranca oraz nowy akumulator.
Wiernego druha sprzedam tylko w dobre ręce

Więcej informacji na PW a zdjęcia na maila.
Wystawiam fakturę zakupu.
Kilka fotek tu: https://plus.google.com/photos/11255424 ... 3324781185