kupujemy małe viaderko
- waldeman
- Sympatyk Weteran
- Imię: Waldek
- Marka motocykla: BMW GS
- Model: F 800 ADV
- Rocznik: 2016
kupujemy małe viaderko
Jako nowy , chcę podzielić się moimi doświadczeniami z zakupem XL125 V . Polowanie trwało 3 miesiące ,40 ogłoszeń zapisanych w notesie , kilka perełek uciekło z przed nosa , ale w końcu trafiłem swoją Hanię . Znajomość motoru zerowa , emocje 200 % , zmęczenie 100% - prawie 500 kilometrów i 12 godzin oglądania motorów na żywo . Teraz wiem że moja Hania była ranna i dlatego łatwiejsza do ustrzelenia . Przy okazji pozdrawiam Sebastiana z Klęka pod Łodzią , pewnie jest tu gdzieś ze swoim viaderkiem 1000 - reflektor , boczki i napęd wymieniłem na nówki . Ale wracając do tematu , jeśli szukacie gotowej do jazdy 125 tki , polecam Arka z szczecin-zachód , tel 509606880 . Tani nie jest , ale motory sprowadza i robi na błysk - do jazdy . Ja u niego kupuję części , ma nowe i z demontażu . Nie polecam natomiast okolic Gostynia , widziałem u nich tak rozpieprzone maszyny , że strach się bać . Pewnie można zlepić jednego z dwóch rozbitych , tylko jak to potem jeździ ? Życzę wszystkim udanego polowania .

- maly
- Zapalony motocyklista
- Imię: Wojtek
- Marka motocykla: honda varadero
- Model: xl1000
- Rocznik: 2001
Re: kupujemy małe viaderko
gratulacje wyboru tak na przyszłość to kupiłeś motocykl a nie motor bo motor to tylko silnik a ty na pewno będziesz chciał jeździć tym sprzętem 

- płock1964
- Sympatyk Weteran
- Marka motocykla: Varadero + Pannonia
- Model: sd1
- Rocznik: 1999
Motor to masz w pralce.maly pisze:gratulacje wyboru tak na przyszłość to kupiłeś motocykl a nie motor bo motor to tylko silnik a ty na pewno będziesz chciał jeździć tym sprzętem

Pozdrawiam, życzę miłego dnia. Szerokości.
-
- Dzień dobry jestem tu nowy.
- Imię: Marek
- Marka motocykla: szukam
Teraz ja zaczynam objazdową imprezę po okolicznych wiaderkach, trzymać kciuki
- Marcin
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: Hooonda
- Model: XL 125 V
- Rocznik: 2008