Warsztaty
- TomekJ
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Imię: Tomek
- Marka motocykla: Teraz Suzuki DL650
- Model: Dawniej Varadero 125
- Rocznik: 2011
Warsztaty
Ludeczkowie, polećcie jakieś godne zaufania punkty serwisowe w woj. śląskim (autoryzowane lub nieautoryzowane), gdzie w razie czego można by pojechać z wiaderkiem. Najchętniej na linii Tarnowskie Góry - Piekary - Bytom - Czeladź - Będzin (ale niekoniecznie tylko takie).
Romet Pony 50-M-2 -> Jawa 350TS -> Honda Varadero 125XL -> Suzuki V-Strom 650 DL
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Marka motocykla: honda
- Model: varadero 125
- Rocznik: 2002
Re: Warsztaty
A nie lepiej zrobić samemu , ja już od kilku lat nie używam żadnych warsztatów i jakoś autko mniej się psuje , i przy mopliku też zamierzam sam robić.
- TomekJ
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Imię: Tomek
- Marka motocykla: Teraz Suzuki DL650
- Model: Dawniej Varadero 125
- Rocznik: 2011
Re: Warsztaty
Lepiej. Jak się ma czas. Ja go miewam rzadko.sliwa pisze:A nie lepiej zrobić samemu , ja już od kilku lat nie używam żadnych warsztatów i jakoś autko mniej się psuje , i przy mopliku też zamierzam sam robić.
Gdy zacząłem swoją przygodę z motocyklami, nabyłem jawę 350 TS w niezłym, zdawałoby się stanie. Generalnie był to fajny motocykl, ale po roku nieustannej pracy nad nim zaczęło wk...wiać mnie to, że ciągle przy nim coś robię i topię kasę, a efekty są mierne, bo co naprawię jedno, to drugie się sp....oli. Zrobiłem ją po kawałku prawie całą, kupiłem kupę nowych części - ale wyszło na to, że więcej dłubię, niż jeżdżę (w dodatku bez szans na legalną jazdę

Romet Pony 50-M-2 -> Jawa 350TS -> Honda Varadero 125XL -> Suzuki V-Strom 650 DL