Norwegia czerwiec 2015
-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: honda
- Model: varadero
- Rocznik: 2000
Norwegia czerwiec 2015
Witam koleżanki i koledzy.Proszę o pomoc w zaplanowaniu trasy do Norwegii. Więc tak ; jak najszybciej i wmiare tanio dostać sie do Norwegii (oczywiście motocyklem ) w pierwszą sobotę czerwca(pierwsza komunia chrześniaczki). Połączenia bezpośrednio z POLSKI DO NORWEGII NIE MA .Jestem z okolic Gdańska a muszę dojechać do miejscowosci OKSEVOLLVEIEN , najbliższy port w pobliżu tego miasta to KRISTIANSAND (ok 50 km) Plan mam taki ; w piątek wyjazd do DANII do portu Hirtshals (1200 km) tam na prom i do kristiansand z tamtąd do celu to już kawałeczek. Prosze o podpowiedzi jeżeli ktoś zna inną ,krótszą trasę
- szuler
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Imię: Marcin
- Marka motocykla: Suzuki
- Model: DL650A Ruda Suzia
- Rocznik: 2011
Re: Norwegia czerwiec 2015
Lądem krócej się nie da. Dla OKSEVOLLVEIEN jest to optymalna trasa.
Będziemy tak samo jechać na początku lipca. Popytaj w Hirtshals czy w tym terminie nie ma kłopotu z kupieniem biletu na moto + 2 osoby do KRISTIANSAND z marszu. Nie chcę kupować przez internet z wyprzedzeniem żeby się nie uzależniać od czasu. Będę wdzięczny za info jak wrócisz. Powodzenia.
Jak będziesz wracać zapraszam na kawę lub małe co nie co jak będziesz mógł to opowiesz
Będziemy tak samo jechać na początku lipca. Popytaj w Hirtshals czy w tym terminie nie ma kłopotu z kupieniem biletu na moto + 2 osoby do KRISTIANSAND z marszu. Nie chcę kupować przez internet z wyprzedzeniem żeby się nie uzależniać od czasu. Będę wdzięczny za info jak wrócisz. Powodzenia.
Jak będziesz wracać zapraszam na kawę lub małe co nie co jak będziesz mógł to opowiesz

Pozdrawiam,
Marcin
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Marcin
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
-
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: honda
- Model: varadero
- Rocznik: 2000
Dziękuję za odpowiedz ,nic tylko przygotować maszynę i w drogę
Wszystkiego się dowiem i dam znać.Odezwę się przed wyjazdem.

- szuler
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Imię: Marcin
- Marka motocykla: Suzuki
- Model: DL650A Ruda Suzia
- Rocznik: 2011
Jak byś jechał od Pucka to i tak koło mnie - kawa oczywiście będzie czekać 

Pozdrawiam,
Marcin
Marcin