Witam !!!
Witam !!!
Siemka
Mam na imię Jacek mieszkam w Tarnowie Podgórnym pod Poznaniem.
Przymierzam się do zakupu własnego moto - nie ukrywam że początkowo faworytem był jakiś model Junaka (tak tak wiem że to chińczyk ale cena za nowego to połowa jak za używane wiaderko no i jeszcze 2 lata gwarancji dają) ...
Generalnie kumpel kupił sobie wiadro 125 i muszę przyznać że coraz bardziej zaczynam się przekonywać że chyba lepszym zakupem będzie właśnie ten model niż Junak
Chciałbym tylko wszystkich uprzedzić że jak kupie varadero to zamierzam (a przynajmniej chciałbym) przerobić go - coś na styl naked (generalnie chodzi o modyfikację przodu polegającą na pozbyciu się przednich plastikowych owiewek zmiany lampy itp)- mam nadzieję że nie potraktujecie tego jako profanacji bądź co bądź kultowego modelu ...
Już niedługo założę osobny wątek i mam nadzieję że będzie burzliwa dyskusja (szukałem na forum i nie znalazłem podobnego tematu)
Mam na imię Jacek mieszkam w Tarnowie Podgórnym pod Poznaniem.
Przymierzam się do zakupu własnego moto - nie ukrywam że początkowo faworytem był jakiś model Junaka (tak tak wiem że to chińczyk ale cena za nowego to połowa jak za używane wiaderko no i jeszcze 2 lata gwarancji dają) ...
Generalnie kumpel kupił sobie wiadro 125 i muszę przyznać że coraz bardziej zaczynam się przekonywać że chyba lepszym zakupem będzie właśnie ten model niż Junak
Chciałbym tylko wszystkich uprzedzić że jak kupie varadero to zamierzam (a przynajmniej chciałbym) przerobić go - coś na styl naked (generalnie chodzi o modyfikację przodu polegającą na pozbyciu się przednich plastikowych owiewek zmiany lampy itp)- mam nadzieję że nie potraktujecie tego jako profanacji bądź co bądź kultowego modelu ...
Już niedługo założę osobny wątek i mam nadzieję że będzie burzliwa dyskusja (szukałem na forum i nie znalazłem podobnego tematu)
- Gregor
- Zapalony motocyklista
- Imię: Grzesiek
- Marka motocykla: Triumph
- Model: Tiger 1200
- Rocznik: 2013
Re: Witam !!!
Witaj 

Romet Kadet >> CZ 350 >> junak M 10 >> junak M 10 z koszem >> dniepr MT16 (kosz) >> kawasaki KZ 550 >> suzski GS 1000 >> honda Varadero >> TEX 1200
-
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Imię: Pawel
- Marka motocykla: Honda
- Model: XL1000V Varadero
- Rocznik: 2005
Cześć
Ja bym wiadra nie przerabiał

Ja bym wiadra nie przerabiał

-
- Sympatyk
- Imię: Radek
- Model: Varadero
- Rocznik: 2000
Powitac 

- waldeman
- Sympatyk Weteran
- Imię: Waldek
- Marka motocykla: BMW GS
- Model: F 800 ADV
- Rocznik: 2016
Witaj . Oglądnij może najpierw honde rebel 125 , albo shadow 125 , zanim weźmiesz się za rozbieranie viaderka .

- maly
- Zapalony motocyklista
- Imię: Wojtek
- Marka motocykla: honda varadero
- Model: xl1000
- Rocznik: 2001
mazury witają 

- damian
- Motocyklista jak się patrzy !!!
- Model: varadero 125 xl
- Rocznik: 2001
Witaj. Na yt są filmiki z przerobioną na golasa hondziną. Nawet fajnie to wygląda. Odczucia z jazdy pewnie takie sobie bo na ubranej dość wieje. No ale każdemu w/g zasług i to co lubi. Motocykl ma się Tobie podobać i tyle. Komentarze mogą być różne w gruncie to abyś nie zrobił wiocha tiningu na viaderku.
-
- Stały bywalec - trochę wymiata
- Model: Varadero 125 XL
- Rocznik: 2002
Warmia wita !

ja właśnie rozważam zakup drugiego motorka i zdecydowanym faworytem jest szadołka..waldeman pisze:Witaj . Oglądnij może najpierw honde rebel 125 , albo shadow 125 , zanim weźmiesz się za rozbieranie viaderka .

Jak bardzo nieistotna jest nasza praca gdy staramy się o podwyżkę... a jakże ważna dla ludzkości gdy chcemy pójść na urlop...
- michalwnuk4
- Sympatyk Weteran
- Imię: michal
- Marka motocykla: honda
- Model: varadero 125
- Rocznik: 2004
witam z mazowsza