HONDA - akcja promocyjna 2007
HONDA - akcja promocyjna 2007
Honda zrobila od kwietnia jak rok temu akcje promocyjna na wym.oleju.
pozdr
pozdr
Pozdrawiam Wojtek
-
- Zapalony motocyklista
Wczoraj dzwoniłem do Plazy żeby umówić się na przegląd w ramach kampanii. Miła Pani poinformowała mnie, że generalnie nie ma terminów ale oczywiście coś mi znajdzie. Zaproponowała mi dwa terminy. 19 i 23 kwietnia (jeżeli dobrze pamiętam). Oczywiście te terminy mi nie odpowiadały (praca ). zaproponowałem swoje terminy i Miła Pani poinformowała mnie, że nie ma szans, że mają tyle motocykli w serwisie że nie mają czasu na kampanię. :? W soboty serwis nie pracuje :?
Droga Hondo Plaza
Powszechnie wiadomo, że w marcu (zależy od pogody) i w kwietniu wyciągamy z garaży swoje sprzęty i każdy ma coś do naprawienia. Jaki jest sens robienia kampanii jeżeli nie można w miarę dogodnie się umówić
A może na przyszłość taki pomysł żeby motocykle uczestniczące w kampanii przyjmować tylko w soboty Wtedy będziecie mieli czas na serwisowanie motyckli i prowadzenie kampanii :P
Dukii
Droga Hondo Plaza
Powszechnie wiadomo, że w marcu (zależy od pogody) i w kwietniu wyciągamy z garaży swoje sprzęty i każdy ma coś do naprawienia. Jaki jest sens robienia kampanii jeżeli nie można w miarę dogodnie się umówić
A może na przyszłość taki pomysł żeby motocykle uczestniczące w kampanii przyjmować tylko w soboty Wtedy będziecie mieli czas na serwisowanie motyckli i prowadzenie kampanii :P
Dukii
DOT.AKCJI PROMOCYJNEJ W SALONIE HONDY WARSZAWA
WITAM. CZY SZYKUJE SIE JAKAS PROMOCJA?NIECHCALBYM PRZEOCZYC...ZAWSZE MOZE COS TANIEJ.PROSZE O SZCZEGóLY...POZDRAWIAM