Wiem ,że dobre

Ale te Gaerne w wersji z Goretexem też mi się plączą po głowie. Tym bardziej ,że to nie made in china tylko Włoska robota. Wydają się bardziej cywilne i przyjazne do poruszania poza motocyklem niż adventury. Ale wolałbym nie experymentować na sobie bo na drugą parę w tym roku stać mnie nie będzie

im dłużej oglądam tym bardziej mi się widzą
//Dopisane
mefiozo pisze:Viadro nie cross i polecam bardziej buty turystyczne. Ja mam alpinestarsy web gore tex, i mogę powiedzieć że buty bez wad. Lekkie, wygodne, trzymają wodę, bardzo dobre oddychanie latem i super wygodnie się chodzi. Przymierz a przekonasz się.
Niby nie cross ale kusi

Co do Alpinstarsów to wiem ,że jak w adidaskach się jeździ. Mam takie SMX Plus po ujeżdżaniu VFR.

But niesowicie bezpieczny i wygodny. Tylko to nie ta liga. Zastanawiałem się też nad Toucanami. Ale chyba cenowo to ponad Adventure stoi nawet.
Chyba dam sobie spokój z Gaerne:) tutaj odpowiedź gościa ze sklepu :
"Co do Gearne... Mój stały klient kupił
sobie Adventure, jego kolega zamówił u mnie Gearne Midland-a. razem
pojechali na miesięczny rejs po Europie. Po powrocie klient od Adventure
zachwalał buty, że dawały radę w każdych warunkach- nawet na
pustyniach w 50 stopniach. Klient od Gearne stwierdził, że mógł jednak
kupić adventure, bo Gearne nie sprawdziły się. Gearne mało sprzedałem,
ale kilku klientów żałowalo zakupu dlatego:
Zdecydowanie polecam Sidi Adventure "
//Dopisane
No i kupiłem jednak Gaerne Midland Goretex

Dlaczego... bo mi się podobają , dostałem dobrą cenę i poczytałem trochę na zagranicznych forach. Opisze dla potomnych jak to leży i się sprawuje

Chyba sklep z którego otrzymałem negatywną opnie na temat Gaerne miał nadwyżkę butów Sidi. Sprzeedawca nie był w stanie nawet ustalić mi ceny Midlanda w wersji z Goretexem a miał tylko w wersji z ceratą Aquatech co powoduje znaczną różnicę w użytkowaniu tego buta
// Polecam opcję edytuj