Jeśli ktoś ma ochotę potowarzyszyć nam w drodze to zapraszam na wspólny wyjazd

https://1drv.ms/w/s!Ajpc3Whnz8zwaVS85lveeIkO55o
Tylko wakacje inny termin odpada ze względu na małolatów.Roblew1985 pisze:Termin wyjazdu 24 czerwca - nie podlegający modyfikacjom? Ja wyjeżdżam 28/29 kwietnia ze zdecydowanym azymutem na Czarnogóre i jej błogie górskie winkle![]()
Tak wiem mam zamiar jechać właśnie tą trasą. Nie wiem dlaczego ale mapy gogle prowadzą mnie do okoławaldeman pisze:Jeżeli mogę coś podpowiedzieć , to zmień trasę przejazdu z Kotoru na Vidokovac . Wybierz trasę P1 - Kotor - Cetynia. Ilość agrafek i widoki z trasy są legendarne , to trzeba zobaczyć . Po drodze polecam tyrolkę nad przełęczą ( bardzo wysoko zaczepione liny ) koszt tylko 10 euro , a na obiad zatrzymaj się w restauracji pod mauzoleum - polecam jagnięcinę . Noclegi w Czarnogórze nie powinny być problemem , ja jechałem na tzw. żywioł i nie było problemów z kwaterami .
Bo dla krawaciarzy z Google maps ta droga wygląda jak ścieżka kozic górskich - tak sobie myślęANTEK pisze: Tak wiem mam zamiar jechać właśnie tą trasą. Nie wiem dlaczego ale mapy gogle prowadzą mnie do okoła
Dzięki (ostry4td) za info. Właśnie takie informacje i porady mnie interesują. W Budapeszcie jest ,,Dom Polski'' Óhegy utca 11, Budapest, 1103 Węgry tam się zatrzymam na nocleg i zwiedzanie Budy i Pesztuostry4td pisze:Ze swojej strony mogę Ci podpowiedzieć coś na temat Balatonu. Dla mnie nie jest on jakimś cudem natury, wole nasze mazurskie jeziora. Byłem tam w ubiegłym roku motocyklem. Nocowałem na Aranypart Kemping w Siofok. Jeżeli szukasz spokoju to odradzam ten kemping bo to istna imprezownia, w nocy się nie wyśpiszCeny wygórowane nawet na kempingu zwłaszcza jeżeli będziesz chciał zameldować się przed południem. Budapeszt gorąco polecam, jest przepiękny dużo zwiedzania i wszystko blisko siebie. Po drodze pola słonecznikowe, stragany z owocami co jakiś czas. Reszta na krótko: Miskolc Cave bath - nie polecam; trasa Miszkolc-Eger przez Bukki Nemzeti Park- polecam. Eger- klimatyczne spokojne miasteczko dobre na nocleg. Aaaa polecam jeszcze Heviz
Może gdzieś się spotkamymelon1968 pisze:Viadro to nie prom kosmiczny.Przed takim wyjazdem sprawdził bym stan napędu,linek,kostek elektrycznych.
A ja wybieram się w tamte strony w połowie czerwca.
Noclegi na podróż rezerwuje na booking.com od paru lat,nawet w kraju.