No i stało sie
w sobotę o 12:50 pojawiłem się w HONDA PLAZA, żeby zakupić łańcuch i zębatki do mojego Viaderka.
Wybór padł na zębatki Sunstar i wzmacniany łańcuch DID. :P
Od razu po wejściu do salony miła Pani, skierowała Nas do "części zamiennych"... i się zaczęło :?
Pan, który obsługiwał dział z częściami poinformował mnie ze już nie ma mechanika motocyklowego i nie sprzeda mi łańcuch bo nikt inny go nie przygotuje... (trzeba przyciąć na odpowiednią długość).. Że teraz może mi sprzedać zębatki a łańcuchw poniedziałek. :twisted:
Po krótkiej wymianie zdań, grzecznej acz stanowczej Pan powiedział że jednak ktoś przygotuje łańcuch (ja poprostu poprosiłem go o podanie rodzaju i ilości oczek, tak żebym mógł kupić go gdzieś inadziej

)
...I tu popełniłem błąd......
Jak Pan od cześci sam stwierdził łańcuch przygotowywał mechanik samochodowy :? .... nastał wieczór, czas wymiany... wszystko poszło dobrze (robiłem to pierwszy raz

) do czasu kiedy nie miałem go naciągać... okazało się że Pan mechanik samochodowy przygotował za długi łańcuch...
Panie i Panowie z Hondy Plaza, jeżeli salon jest otwarty do 14 to o 12:50 musicie sprzedać łańcuch.... chyba zależy Wam na klientach (a może się mylę)... dla niewtajemniczonych dodam że cały zestaw kosztował 540 pln.. a to nie jest mało
Drogi Panie mechaniku samochodowy, który przygotowywałeś łańcuch DID w sobotę
Łańcuch powinien mieć 56 ogniw.... łącznie z zapinką :twisted: a nie jak to Pan zrobił.. 56 ogniw + zapinka (suma 57):twisted: bo takiego łańcucha nie da się naciągnąć :twisted:
Droga Hondo Plaza.. możecie liczyć dzisiaj na mój telefon.. będę żądał od Was nowej spinki (nawet jak kosztuje 1 pln), żebym skrócić sobie łańcuch do 56 ogniw
Jaki z tego morał???? Nie kupujcie części w Honda Plaza w soboty :P
Pozdro
Dukii